Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   provider: sipgate shows "request sent" since monday (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=1586)

mgoebel 05-18-2007 09:28 AM

OK, this makes think of a new input for Voxalot's feature whish list
 
Quote:

Originally Posted by LCfan (Post 8975)
But this morning I see that my sipgate.de account is registered in Voxalot! I changed yesterday the registration server to us.voxalot.com. Maybe that was doing the trick...

OK, this makes think of a new input for Voxalot's feature whish list:

We should be able to choose a different preferred server cluster for every VoIP provider. E. g.: To Sipgate I would like to connect from us.voxalot.com and to my other providers from eu.voxalot.com. Voxalot should separate the servers to which Voxalot's clients connect from the servers which connect to the VoIP providers. My ATA should be connected to eu.voxalot.com, but Voxalot should connect in my name to Sipgate from us.voxalot.com. Isn't this possible?

Or you just go in stealth mode:

But the coolest thing would be if the Voxalot server which connects to Sipgate, Betamax and all the trouble makers could change its IP address regularily to not be traceable. So that these companies just could not notice that it's Voxalot that's connecting. It would work like my home ATA that connects over DSL to my VoIP providers: Every 24 hours it connects again to the DSL and gets a new IP address. For that reason I, for instance, never use up Voipstunt's free minutes which are "max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address".

Voxalot is a great service that seems to annoy these companies. But maybe you can hide better from the trouble makers and look like a normal user to them.

LCfan 05-18-2007 10:03 AM

I just checked it again: when I register my sipgate.de account via eu.voxalot.com I get no incoming calls. When I switch back to us.voxalot.com I get incoming calls.

Andreas

ataboy 05-18-2007 10:09 AM

I'm also getting "Request Sent" (I'm using the EU server). I can't access Sipgate's website either. Can anyone else?

ataboy

mgoebel 05-18-2007 10:33 AM

Sipgate can't connect to sql server
 
Quote:

Originally Posted by ataboy (Post 8980)
I can't access Sipgate's website either. Can anyone else?

The website itself looks great. But when I want to log in to my account it says "can't connect to sql server". Two hours ago I still could log in whithout problems. Maybe Sipgate is just working on something and we should give them time.

cdab 05-18-2007 10:41 AM

today the sipgate.AT account is "down" too. it also just shows "request sent" - i'll consider writing them an email later...

mgoebel 05-18-2007 12:11 PM

Electricity blackout at Sipgate
 
Sipgate now says on their website that they were down for "30 minutes" because of a blackout in their Düsseldorf data center:
https://secure.sipgate.de/user/news.php?id=
Stromausfall 18/05
30-minütige Einschränkungen
Aufgrund eines Stromausfalles in einem Düsseldorfer Rechenzentrum waren für sipgate einige Dienste eines Zulieferers nur eingeschränkt nutzbar. In Folge dessen war sipgate für viele Kunden garnicht oder nur eingeschränkt nutzbar. Durch die kurfristige Übernahme der betroffenen Dienste durch sipgate, konnte die Störung jedoch binnen 30 Minuten behoben werden. Wir möchten uns für die Unanehmlichkeiten entschuldigen.
Now they show my phone number as offline and so the voice mail box directly kicks in when I call it. Although it's registered with PBXes when I looked into my Sipgate account two hours ago it showed up as "online" and "connected to PBXes".

Maybe they are just restarting everything. I will now connect to Sipgate via Voxalot (not anymore via PBXes) and see what happens.

tomblandford 05-18-2007 02:41 PM

I'm getting request sent on the US server (VID 6xxxxx) with sipgate.co.uk now as well.

Lanh 05-18-2007 02:51 PM

Same here, .co.uk flavour on the EU server.

martin 05-18-2007 10:36 PM

Do they have a public support forum?

tomblandford 05-18-2007 11:49 PM

No support forum that I know of, but I have emailed support. They got back to me and said there had been a problem with the server in Germany but I don't believe that is the root of this problem, so I replied and said as much. Waiting another reply from them.


All times are GMT. The time now is 09:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.