Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > SIP Broker Forums > SIP Broker Support

SIP Broker Support Support for the SIP Broker service.

 
 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Unread 12-23-2009, 04:22 PM   #1
alfonso
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
alfonso is on a distinguished road
Default Problem when I use a router

My configuration is:MODEM>>SIPURA SPA3102>>PC and this works perfect with the SipBroker alias. I work with NO-IP to set up a DNS address. DNS is updated by PC.
If I use the following configuration: MODEM>>LINKSYS WRT320N>>SIPURA SPA3102 then the bell rings but there is no voice coming through. In this case I work with DynDNS to set up a DNS address. DNS is updated by the router.
If somebody can help. Thanks a lot.
alfonso is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atcom AT-530 firmware bug v164 Voxalot Support 2 06-16-2012 09:22 AM
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Help with complex problem elleff Voxalot Support 0 06-27-2007 01:16 PM
Router stopping service? belchie Voxalot Support 1 11-07-2006 03:03 AM
Pennytel, Buzz problem Nathanc Voxalot Support 17 06-28-2006 12:20 AM


All times are GMT. The time now is 08:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.