Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-20-2008, 10:30 PM   #1
martyp
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 19
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
martyp is on a distinguished road
Default inbound number for justvoip

Hi all,

I'm getting confused trying to work everything out on here and really not sure if voxalot will sort my problem out or not...

Basically, I have a PAP2 configured for JustVoip. It works great for outbound calls, I just want to be able to link a DDI to it (UK number preferably) for people to call me from normal PSTN lines.

I have a DDI with voipuser.org and another from uknumber.co.uk but can't get either of them to work with justvoip.

Please can someone help me out?

Many thanks
martyp is offline   Reply With Quote
Unread 12-21-2008, 12:55 AM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

What you want to do is point the DID to your SIP URI...

From the looks of it you won't be able to do that with UKnumber.co.uk, but you should be able to point your VoipUser number to user@sip.justvoip.com ...

VoXalot will be neat to add to the combo especially if you plan on getting more complicated later....but the VoipUser DID should be able to forward to either your JustVoip or VoXalot SIP URI.

You may also be interested in taking a look at this... http://forum.voxalot.com/voxalot-gen...voip-info.html
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 12-21-2008, 01:26 PM   #3
martyp
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 19
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
martyp is on a distinguished road
Default

Many thanks emoci. I can't seem to get the voipuser DDI to work. I've got it set up with the correct SIP address etc. but just get a dead tone each time I call the number. I wondered if it was anything to do with port forwarding to the PAP2? I've tried opening all the suggested ports I could find but still no luck.

Can you advise how I can get it to work using the Voxalot SIP URI? Are there instructions on how to do that?

I want to try and avoid changing any config for the JustVoip cals as I've managed to get the sound quality perfect.
martyp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
VoIP situation in Japan - how to improve with ENUM and peering. v164 Voxalot General 2 02-02-2008 03:05 PM
Call Forward from inbound number skandymicky Voxalot Support 3 06-27-2007 10:04 PM
SipBroker in Japanese press v164 SIP Broker Support 11 06-23-2007 03:40 AM


All times are GMT. The time now is 06:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.