Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Unread 02-04-2007, 08:45 PM   #1
juancarlos
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 87
Thanks: 14
Thanked 8 Times in 8 Posts
juancarlos is on a distinguished road
Default New EU server and connection problems

Hi first of all thank you for this new server the quality of voice is perfect however from time to time I am experiencing (when I call) a dead tone, ei like dead air, no voice. Yet the phone at the other end rings and when picked up there is no voice (but the call is charged by my provider)

It is normally fixed by re-dialling(no change is settings what so ever - just redialing solves the issue), and then it works fine but happens top me in about 10% of calls.

I thought it was my provider but I changed providers and the problem persists. If I connect my ip phone directly to my provider rather than via voxalot then I do not experience this behaviour. therefore I tend (sorry if I am wrong) to think that it could be voxalot ?


What could it be ?

regards
Juan
juancarlos is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Portforwarding and Nat Handling at Voxalot Server shibukraj Voxalot Support 3 02-08-2007 11:20 PM
Two registrations on the same server and dialplan tomek Voxalot Support 2 02-07-2007 02:03 PM


All times are GMT. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.