Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-01-2009, 07:41 PM   #1
pironato
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
pironato is on a distinguished road
Default Not able to make any call

Hello it is more that one week that i'm not able to make any call from my voxalot account.
I have 3 service providers and 2 are registered. Whatever service provider i use a voice said: "We are sorry, the number that you have called could not be connected, please try again!". It worked just fine before and i did not change anything. Please could you help me? thanks! regards.
pironato is offline   Reply With Quote
Unread 09-01-2009, 07:50 PM   #2
Ron
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 447
Thanks: 4
Thanked 8 Times in 8 Posts
Ron will become famous soon enough
Default

Are you sure you didn't make a change to your Voxalot or SIP client's dial plan? That message is often the result of Voxalot not finding a matching dial plan entry to place your call through. Voxalot operation appears to be normal for me.
Ron is offline   Reply With Quote
Unread 09-02-2009, 06:19 AM   #3
pironato
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
pironato is on a distinguished road
Default

I added new item in the dial plan but only after that did not work without success .
if i try the number in the dial plan page using the test call just said "A call to:00xxxx will get forwarded to 00xxxx via myProvider.
pironato is offline   Reply With Quote
Unread 09-02-2009, 10:04 PM   #4
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

Is the number being sent to "myProvider" being sent in the correct format for that provider?

Are the credentials for that provider stored correctly in your Voxalot provider list ?

It might help to verify and reload your ID / password for that provider in case they had been changed.

Regards
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 09-11-2009, 09:15 PM   #5
pironato
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
pironato is on a distinguished road
Default

I guess that credential are ok since Incoming call are working just fine (from 2 providers).
After the 17-08 i could not make any call (checked from the call log), included speed dial numbers.
I have a grandstream budge tone 100 and i have not changed any configuration.
How i can check if the number is sent correctly from that phone to voxalot?

thanks for the support!
pironato is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
How to make Voip call from E51 to normal PSTN - Cell Phone to ( Egypt - Canada ) ?? 3essawe Voxalot Support 0 02-20-2009 05:52 PM
Cant seem to make a call using e164 lookup.. BlueDream e164.org Support 7 05-01-2008 04:53 PM
SIP call to voxalot number Kenthurst35 Voxalot Support 0 01-03-2008 12:17 PM
Cant make outgoing call haifischjunge Voxalot Support 2 08-16-2007 10:12 PM


All times are GMT. The time now is 07:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.