Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-01-2006, 02:00 AM   #1
shibukraj
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
shibukraj is on a distinguished road
Default Voxee and Voxalot? Any one using Voxeee?

Hi all,
Just tried to register Voxeee with Voxalot and it always shows the status as "Request Sent". The status is same for almost 3 to 4 hrs. The following are the information I used for registering Voxee as the provider.

User Name : xxxx ( 4 digit user ID provided by Voxee)
Password : My password for Voxeee
Host : 66.246.246.52
Active = Yes
Register = Yes.

I would greatly appreciate if some one has experience with Voxee can confirm whether the information I am providing is correct or not.

Also, If you are using Voxee, How is their service and support. Just asked because I have opened a ticket with them for almost a day and no one responded till now. Just want to know how reliable voxee is and also how responsive are they for the tickets and issues.

Thanks
Shibu Raj
shibukraj is offline   Reply With Quote
Unread 11-01-2006, 05:23 AM   #2
Ron
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 447
Thanks: 4
Thanked 8 Times in 8 Posts
Ron will become famous soon enough
Default

I've had Voxee registered from VoXaLot for a long time and don't experience VoXaLot related problems. Your info appears to be correct.

As far as Voxee as a provider, they do go down occasionally and do not respond to email in a timely fashion.

Ron
Ron is offline   Reply With Quote
Unread 11-01-2006, 10:58 PM   #3
aleisorek
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Israel
Posts: 14
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
aleisorek is on a distinguished road
Lightbulb Voxee and Voxalot? Any one using Voxeee?

I've been using Voxee for quite a long time now. Try using ny-gw1.voxee.com as the host instead of the IP address you provide.

Also, if yo have an ATA device configured to register to Voxee as well, I think Voxee does not like to have multiple registrations for the same user -still not sure.

In short, Voxee service has been very useful for me and reliable too. Regarding their tech support is almost non-existent.

Ari
aleisorek is offline   Reply With Quote
Unread 11-01-2006, 11:14 PM   #4
wmp
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 65
Thanks: 11
Thanked 11 Times in 9 Posts
wmp is on a distinguished road
Default

I have Register = No since registration is not required to make outgoing calls. Your other settings look similar to what I have.
wmp is offline   Reply With Quote
Unread 11-02-2006, 01:37 AM   #5
Ron
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 447
Thanks: 4
Thanked 8 Times in 8 Posts
Ron will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by aleisorek View Post
Try using ny-gw1.voxee.com as the host instead of the IP address you provide.
ny-gw1.voxee.com resolves to 66.246.246.52, so there shouldn't be any difference.

Ron
Ron is offline   Reply With Quote
Unread 11-02-2006, 02:28 AM   #6
ctylor
 
ctylor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Vancouver, BC
Posts: 296
Thanks: 94
Thanked 53 Times in 27 Posts
ctylor will become famous soon enough
Default

I didn't find Voxee (SIP) to be reliable at all. Their IAX is supposed to be a great deal more reliable. But I had many problems with calls not completing when I used Voxee.

When they do complete, the quality was always very good and the price was always among the lowest I've seen. I like how they support outbound caller ID setting from an adapter.

Voxee isn't a provider you should register with via Voxalot. If the calls still complete fine via Voxalot, then it works, regardless of what the registration status tells you if you set Voxalot to register to Voxee.
ctylor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not Registered for one week - Voxalot SIP Settings for VOIP Providers cristojc Voxalot Support 2 09-17-2006 07:00 PM
voxalot to FWD dougnash Voxalot Support 5 08-26-2006 02:37 PM
echo using PAP2 with dialplan dougnash Voxalot Support 2 08-14-2006 11:22 AM
Voxalot introducing Problems? pmerrill Voxalot Support 27 07-22-2006 05:32 PM


All times are GMT. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.