Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-24-2007, 12:38 PM   #1
redbeacon
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
redbeacon is on a distinguished road
Default How to dial US Voxalot member?

Hi,
I'm a voxalot member in Australia with the "preferred server cluster" set as "au.voxalot.com"

My sister is Voxalot member in US with the "Preferred server cluster" set as "us.voxalot.com"

When I'm using the dial plan to test her voxalot number and it resolved to xxxxxx@au.voxalot.com

But when she used her dial plan to test my voxalot number it always resolved to xxxxxx@us.voxalot.com

We haven't been able to call each other via voxalot.

Am I correct in assuming that xxxxxx@au.voxalot.com is the same as xxxxxx@us.voxalot.com. and vice versa?

If that the case, then what did we do wrong?

We both in our ATA registered to voxalot.

Thanks in advance.
redbeacon is offline   Reply With Quote
Unread 01-24-2007, 12:59 PM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

All clusters interconnect. You should be able to call your sister by dialing:

*010xxxxxx where xxxxxx is her VoXaLot account.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 01-24-2007, 01:32 PM   #3
redbeacon
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
redbeacon is on a distinguished road
Default

Yes, I did dial her number using *010xxxxxx but it did not ring.

Could the firewall has blocked the port?
redbeacon is offline   Reply With Quote
Unread 01-24-2007, 08:29 PM   #4
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by redbeacon View Post
Yes, I did dial her number using *010xxxxxx but it did not ring.

Could the firewall has blocked the port?
That's a possibility. Try:

1. Dialling *600 from each extension and make sure echo test works
2. Call one of the SIP Broker access numbers http://www.sipbroker.com/sipbroker/action/pstnNumbers and at the prompt dial *010xxxxxx
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
SPA3000 Dial Plan where Voxalot as a gateway peters Voxalot Support 4 05-08-2007 01:40 PM
Dial plan problems with FaktorTel and VoXaLoT Hally Voxalot Support 1 01-06-2007 09:21 AM
Voxalot as Provider in Dial Plan vpsaini Voxalot Support 2 06-27-2006 09:36 AM
Default Voxalot Dial Plan Bazza Voxalot Support 5 06-07-2006 12:50 PM


All times are GMT. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.