Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot General

Voxalot General Voxalot discussion, tips, tricks and suggestions. Talk about them here.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-15-2007, 06:35 PM   #1
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default From User. . .

Is anybody else experiencing that this field (in the Voice Service Providers section) no longer seems to work for Betamax companies? I only use Voipdiscount so that's wher I've noticed it.

I assume that it's a Betamax issue, not a Voxalot one, but I'd like to hear if anyone else has seen this.

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 08-17-2007, 11:29 PM   #2
twen
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 59
Thanks: 7
Thanked 5 Times in 3 Posts
twen is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ataboy View Post
Is anybody else experiencing that this field (in the Voice Service Providers section) no longer seems to work for Betamax companies?
I didn't experience any issues lately with sipdiscount.

twen
twen is offline   Reply With Quote
Unread 08-18-2007, 03:08 AM   #3
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Well, I started using InternetCalls lately, I can't tell you if it was working before, but it is not working now....
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 08-18-2007, 03:31 AM   #4
Juste
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 65
Thanks: 8
Thanked 5 Times in 4 Posts
Juste is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ataboy View Post
Is anybody else experiencing that this field (in the Voice Service Providers section) no longer seems to work for Betamax companies? I only use Voipdiscount so that's wher I've noticed it.

I assume that it's a Betamax issue, not a Voxalot one, but I'd like to hear if anyone else has seen this.

ataboy
It seems that you will have to have your number verified again from Voipdiscount software.

For some reason, mine had switched back to "No Caller ID". Now it works fine.
Juste is offline   Reply With Quote
Unread 08-18-2007, 10:47 AM   #5
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Juste View Post
It seems that you will have to have your number verified again from Voipdiscount software.

For some reason, mine had switched back to "No Caller ID". Now it works fine.
That's a distinct probability. Mine doesn't appear anonymous though, but sends my Voipdiscount CID. Unfortunately the Betamax clients that deal with this setting are Windows-based, and I'm a Mac user. I'll have to find a PC somewhere to check the settings.

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 08-19-2007, 09:52 AM   #6
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Juste View Post
It seems that you will have to have your number verified again from Voipdiscount software.
Thanks Juste, that did the trick! I hadn't realised that there was an expiry date on these validations. I can see the sense in it - people move, cancel numbers etc., but it would be nice if we got an email to warn us to renew.

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 08-20-2007, 10:56 AM   #7
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

To follow up on this thread, I have now verified all my numbers with Voipdiscount and to my pleasant surprise I find that the CID now works to BT lines (in the past I could only get it to do so to mobile networks).

Together with Voxalot this now makes a very powerful service for me. I can select my outgoing CID by means of Voxalot dialplans and be sure that it is accurate.

This might well be old news to others, but perhaps of use to those in the UK.

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
User not activated yet Wfeg Voxalot Support 12 12-26-2010 04:43 PM
How to dial user name from phone pad? akoei Voxalot Support 1 11-21-2006 06:28 AM
New user mecenas Site Information and Administration 3 10-13-2006 03:20 PM


All times are GMT. The time now is 10:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.