Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-27-2008, 08:33 PM   #1
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Question When some one tries to call me it goes to my pre recorded message/voice mail

I have some problem receiving calls and checking voice mail on x-lite version 3.0 build 47546

I tried calling my own number and instead ringing x-lite softphone it goes directly to voice mail/my prerecorded message to leave a voice mail.
when ever I dial *500 or *600 it says person you are calling is unavailable.

Also note that when ever I choose "register with domain and receive incoming calls" it says registration error but If I don't choose to register with domain and receiving incoming call" it registers and ready.
So in short I have to leave it unchecked.

under sip settings
I have put us.voxalot.com as domain and
us.voxalot.com:5060 as proxy

also dialing plan is #1\a\a.T;match=1;prestrip=2;

can you tell me what is wrong in my configuration?
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 09:32 PM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

The setup for X-lite can be found here...Configuring your x-lite softphone to use Voxalot - Voxalot FAQ

The only thing I can suggest is to change the domain to just voxalot.com while leaving everything else the same.

Lastly check to see if VoXalot sees you as registered: http://voxalot.com/action/deviceRegistrations
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 09:53 PM   #3
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Question Still the same problem

Quote:
Originally Posted by emoci View Post
The setup for X-lite can be found here...Configuring your x-lite softphone to use Voxalot - Voxalot FAQ

The only thing I can suggest is to change the domain to just voxalot.com while leaving everything else the same.

Lastly check to see if VoXalot sees you as registered: http://voxalot.com/action/deviceRegistrations
I tried everything you suggested but still the same problem when ever I tick the check box which says "register with domain and receive incoming calls" it give 408 error request timed out...I tried voxalot.com instead us.voxalot.com

Do u think its because of I am using wireless router trendnet tew 432-brp?
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 09:57 PM   #4
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Question no device registered when I checked device registration page you sent

Quote:
Originally Posted by emoci View Post
The setup for X-lite can be found here...Configuring your x-lite softphone to use Voxalot - Voxalot FAQ

The only thing I can suggest is to change the domain to just voxalot.com while leaving everything else the same.

Lastly check to see if VoXalot sees you as registered: http://voxalot.com/action/deviceRegistrations
yeah when I checked device registration it said "No devices actively registered with Voxalot" do u think this could be a problem?

how do I register x-lite softphone?
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 09:59 PM   #5
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by vikasintl View Post
yeah when I checked device registration it said "No devices actively registered with Voxalot" do u think this could be a problem?

how do I register x-lite softphone?
Your X-lite should be setup as shown here:
Configuring your x-lite softphone to use Voxalot - Voxalot FAQ

Why it's not working is not very clear...

One last suggestion is to try something simpler to setup like Zoiper (http://www.zoiper.com/downloads/free..._Installer.exe) for example...

Last edited by emoci; 12-27-2008 at 10:06 PM.
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 10:05 PM   #6
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Default

Thanks...and my setup is exactly as per configuration liink u sent...should I go to earlier version of x-lite like I said am currently using x-lite 3.0 41150 and I already tried advanced version x-lite 3.0 47546
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 10:54 PM   #7
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Default

I tried earlier version x-lite 2.0 and it worked
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 12-27-2008, 10:56 PM   #8
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by vikasintl View Post
I tried earlier version x-lite 2.0 and it worked
Try re-installing the 3.0 version. I've seen this problem in the past and a re-install seemed to fix it.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
Important - Call forwarding and Voice Mail Tony Voxalot Support 4 03-07-2007 09:16 PM
No voice mail with call through voxalot Cris77 Voxalot Support 2 02-19-2007 09:01 AM
What am I doing wrong here? code- Voxalot Support 16 10-20-2006 05:12 PM
SPA3K / Voice Mail Problem BJReplay Voxalot Support 3 07-05-2006 09:09 AM


All times are GMT. The time now is 12:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.