Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 02-06-2007, 09:31 PM   #11
urick
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Moscow, Russia
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
urick is on a distinguished road
Default

My voipdiscount's first account (has been setup at voxalot before EU server launching) is OK with eu.voxalot.com. My new 2 accounts (the second of voipdiscount & sipnet.ru), that I set up yesterday, don't work with eu.voxalot.com. Wenn I changed to us.voxalot.com, all accounts (old and new ones) work properly
urick is offline   Reply With Quote
Unread 02-06-2007, 09:35 PM   #12
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by pelikano View Post
Code:
ATA manual says: MWI Dial Tone1 This tone is played instead of <Dial Tone> when there are unheard messages in the
subscriber’s mail box.
I deleted all my messages and the normal dial tone was back again.
Great, thanks for sharing
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 02-06-2007, 09:40 PM   #13
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by urick View Post
My voipdiscount's first account (has been setup at voxalot before EU server launching) is OK with eu.voxalot.com. My new 2 accounts (the second of voipdiscount & sipnet.ru), that I set up yesterday, don't work with eu.voxalot.com. Wenn I changed to us.voxalot.com, all accounts (old and new ones) work properly
My advice to members to migrate servers is to:

1. Set SIP Register="No" for all providers. Then wait for 1 hour for your providers registry to clear.

Note If you do not have SIP Register="Yes" then you do not need to wait.

2. After one hour, change the preferred cluster field to "eu.voxalot.com"

3. Then set SIP Register back to "Yes" for the providers you wish to register.

I suspect the problem many of you are finding is that your provider is still caching your registration details for the U.S. proxies. Waiting for 1 hours will allow these cached entries to flush.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VoIP callback server (feature request) rybshik Voxalot Support 11 12-17-2007 04:37 PM
Portforwarding and Nat Handling at Voxalot Server shibukraj Voxalot Support 3 02-08-2007 11:20 PM
Server migration going well evilbunny e164.org Support 0 03-12-2006 01:02 PM


All times are GMT. The time now is 03:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.