Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 03-10-2007, 08:53 PM   #1
kingfisher1111
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
kingfisher1111 is on a distinguished road
Default I am new please guide me

Friends,
I am a newbie.. I recenlty purchased PAP2v2 ..
I want to use VOXALOT. I heard a lot from many of my friends about your service...Thanks for providing excellent service guys..
I have 2 inbound numbers.. One is from free digits and other is from IPKALL with Gizmo..
My outbound is voipcheap..
now how can I configure all 3 with voxalot

I want freedigits,Gizmophone,voicestick as Inbound .. with caller ID and Voipcheap as outbound..
Plesae suggest me the same..
Tried reading your forums.. but it looks hi-fi for me..
Thanks
Rocky
kingfisher1111 is offline   Reply With Quote
Unread 03-11-2007, 11:04 AM   #2
MET
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: momentarily Istanbul
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MET is on a distinguished road
Default

This here should guide you sufficiently.
MET is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.