Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > SIP Broker Forums > SIP Broker Support

SIP Broker Support Support for the SIP Broker service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-24-2009, 04:30 AM   #1
evgen
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Russia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
evgen is on a distinguished road
Send a message via ICQ to evgen
Default Why I cannot use non-standard port in SIP URI?

Why I cannot use non-standard port in SIP URI? I have sip port 5070 on my asterisk, so my SIP URI is user@my.server.com:5070.
evgen is offline   Reply With Quote
Unread 08-26-2009, 05:56 AM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Where are you trying to use that SIP URI format...

I suspect it would work if setting up and alias...but it will not work without admin interference if you were trying to add my-server.com:5070 to the providerl list ...
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 08-26-2009, 06:48 PM   #3
evgen
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Russia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
evgen is on a distinguished road
Send a message via ICQ to evgen
Default

Quote:
Originally Posted by emoci View Post
Where are you trying to use that SIP URI format...
I suspect it would work if setting up and alias
I tried to change my userid here SIPBroker - Login and I received javascript message from my Opera browser "Userid is an invalid SIP uri"
evgen is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2009, 12:48 PM   #4
evgen
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Russia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
evgen is on a distinguished road
Send a message via ICQ to evgen
Default

Quote:
Originally Posted by emoci View Post
Where are you trying to use that SIP URI format
When I tried to change my userid (it is my SIP URI also) I received javascript error message:

<sipbroker.com>
Userid is an invalid SIP uri.
evgen is offline   Reply With Quote
Unread 10-06-2009, 09:58 AM   #5
fems
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fems is on a distinguished road
Default

I got the same error.
fems is offline   Reply With Quote
Unread 01-08-2010, 04:07 PM   #6
simcop2387
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
simcop2387 is on a distinguished road
Default

I believe this is because you're usually expected to setup an SRV record for your domain. The one for my domain looks like this

_sip._udp.simcop2387.info SRV 1 0 5060 simcop2387.info

you can set a nonstandard port there, and then all the asterisk servers and everything else that is setup to lookup SRV records for unknown domains will pick up the nonstandard port without being configured and get you much better compatability, if you can't set the SRV record then i'd suggest changing providers for your nameserver (there is a free one out there FreeDNS - Free DNS - Dynamic DNS - Static DNS subdomain and domain hosting that lets you do it)
simcop2387 is offline   Reply With Quote
Unread 09-22-2010, 02:06 PM   #7
jacgl
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jacgl is on a distinguished road
Default

I confirm, that I am not able to register the SipBroker account with sip address non-standard port 5064.
Jacek
jacgl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
incoming calls to my voxalot number without sound wycodreams Voxalot General 22 10-04-2007 05:35 PM
URGENT!!! Non standard SIP port for incomming calls necto SIP Broker Support 5 08-12-2007 04:18 PM
RTP packets/Port block/I don't know. Help calvin_baank Voxalot Support 0 06-29-2007 02:02 PM
Probably port mapping problems 340742 Voxalot Support 0 03-01-2007 05:50 PM
Using a 2 port ATA with Voxalot jenalcom Voxalot Support 16 02-03-2007 06:37 AM


All times are GMT. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.