Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-29-2006, 02:19 AM   #21
xcaliba
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
xcaliba is on a distinguished road
Default

Voxalot have just released the Australian server as well

You need to select the AU server in you profile and then use voxalot.com.au as your sip proxy.
xcaliba is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 04:38 AM   #22
ahniu
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ahniu is on a distinguished road
Default

thank you very much, the australian server will be very helpful.

by the way, what about voxalot server in Asia Pacific ?? if yes, which country ??
ahniu is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 08:57 AM   #23
aneip
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
aneip is on a distinguished road
Default

I try to use my local vsp which didnt support web call back and also dial-plan.. I was thinking voxalot will support my vsp once registration feature is up.. Can you check why my vsp still unable to register? whether it blocked by my provider or what.. my voxalot number is 555505 and I talking about Jaring - 5505 (my015.com).

If the service able to register succesfully would I be able to use webcall back? or just receive incoming call to my voxalot?
aneip is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 09:49 AM   #24
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Hello,

Your registration looks like it is not working:

Code:
Host                            Username       Refresh State
my015.com:5060                  0154*******       3600 Auth. Sent
If successful the State field will say "Registered"
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 10:22 AM   #25
fozzie
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chichester, West Suusex, UK
Posts: 80
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fozzie is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ahniu
example i'm from Melbourne with an Australian SIP, i.e. sip.oztralia.com. When i make calls via oztralia, will the latency be as follow:

my home (AUS) --> voxalot.com (US) --> sip.oztralia.com (AUS)
and, sip.oztralia.com (AUS) --> voxalot.com (US) --> my home (AUS)

quality wise ???
No, it shouldn't be; the RTP stream (carrying the audio) should be direct between the two ends. Voxalot just proxies the signalling for the call set-up.
fozzie is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 10:56 AM   #26
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by fozzie
Yay, great work Martin. I've just registered my Sipgate account and the DID is working. Thanks a lot

I do have a problem with voicemail though; If I ring my Sipgate DID, after about 30 seconds the ATA stops ringing, although the calling party continues to hear ringing indication. I then get an email from Voxalot with a blank (151 byte) wav file.

Any ideas? Thanks.
Are you able to re-try this test. It should now goto voicemail after 30 secs.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 11:38 AM   #27
fozzie
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chichester, West Suusex, UK
Posts: 80
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fozzie is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by martin
Are you able to re-try this test. It should now goto voicemail after 30 secs.
It certainly does. Great work Martin.

Voxalot now meets all my needs and I can happily lose my PSTN line next week. This is so easy to set up; the dial plans are great, voicemail and now SIP registration for DIDs. Who wants to faff around trying to configure complicated and expensive ATAs?! Voxalot does it all.

(One small area that could possibly be cleaned up - the voicemail UI; it's not the most intuitive. A minor criticism though )

Edit: Oh yeah, and voicemail timestamps in local time

Last edited by fozzie; 05-29-2006 at 12:13 PM.
fozzie is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 02:55 PM   #28
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fozzie
It certainly does. Great work Martin.
I mentioned earlier that I had the same problem as Fozzie. Just to let you know that it's now working fine for me as well. It just gets better!

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 05-30-2006, 12:05 AM   #29
ctylor
 
ctylor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Vancouver, BC
Posts: 296
Thanks: 94
Thanked 53 Times in 27 Posts
ctylor will become famous soon enough
Default

Different problem, but voice mail issue still: I have VBuzzer registered with my Voxalot account, but when I try to call my username@vbuzzer.com:80 using Gizmo Project, to see if it gets forwarded to my ATA alright, it goes directly to Vbuzzer voice mail. The Vbuzzer computer voice tells me the user at extension ###### (which is my Voxalot account number) is not available and to please leave a message. Apparently VBuzzer is hard to configure even with an ATA, but I know in my Voxalot provider plan I did do the correct thing of saying my proxy is vbuzzer.com and the port is 80 (not 5060 as normal). So I think Voxalot needs to tweak a setting on its end as well.

No problems: I can confirm that FWD, FreeDigits, and Gizmo Project all work perfectly as SIP providers to register with through Voxalot's new registration feature, so that calling my SIP address for each of these three all ring my ATA. :-)

Last edited by ctylor; 05-30-2006 at 12:22 AM.
ctylor is offline   Reply With Quote
Unread 05-30-2006, 02:03 AM   #30
richard
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 153
Thanks: 37
Thanked 7 Times in 7 Posts
richard is on a distinguished road
Default

Hi Martin

You guys are great!!! I was hoping for this feature, but didn't think you would implement it so quickly.

I'm having a problem though.

Here there are:

1. My eyeBeam is registered with voxalot.com.au and works fine. When I change my Sipura ATA to voxalot.com.au, it receives calls from providers where SIP Register = Yes, but their is no sound when I pick-up and I get a fast busy tone 5 seconds later. When I change the ATA back to voxalot.com, it "MOSTLY" gets the calls and I can hear the caller. I was trying to keep both the voxalot web registered server and the ATA voxalot proxy the same.

2. When I dial some VSP's DID, it is answered by Voxalot, but they are not transfered to my ATA, which is registered to voxalot.com. Some are and some aren't

3. There is a noticeable delay when speaking for calls answered by Voxalot and transfered to my ATA.

Any insight on these issues?

Richard
Voxalot 416502
richard is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
SPA to Voxalot REDIRects? Tslam Voxalot Support 12 11-17-2009 08:25 PM
Can't get voice packets to bypass VoXaLot v164 Voxalot Support 35 08-23-2009 10:25 PM
VoXaLot not working with PBXes (VoXaLot as an extension of PBXes) wilsonhlacerda Voxalot Support 31 12-09-2007 02:30 PM
Which VoXaLot services are B2BUA? v164 Voxalot Support 6 07-23-2007 01:48 PM


All times are GMT. The time now is 06:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.