Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-31-2006, 09:37 AM   #1
Grahame
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: France
Posts: 46
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 5 Posts
Grahame is on a distinguished road
Default G711 and Voxalot

My first Forum message, be gentle with me !

I have tried to register my provider but the form is rejected saying " Incorrect Codec". My provider only supports G711. I have tried to add G711 to the list of codecs but again G711 is refused.

Could you please advise

Grahame
Grahame is offline   Reply With Quote
Unread 08-31-2006, 10:32 AM   #2
MarkLL
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 44
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
MarkLL is on a distinguished road
Default

Hi Grahame,

Try using alaw and ulaw instead of G711. (ie alaw;ulaw;g726;g729;g723)
Also check this post it may contain other info you may find useful. http://forum.voxalot.com/showthread....highlight=g711
Cheers,
Mark
MarkLL is offline   Reply With Quote
Unread 09-01-2006, 10:59 AM   #3
Grahame
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: France
Posts: 46
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 5 Posts
Grahame is on a distinguished road
Default

Mark,

Thanks for your suggestions.

My Providers page shows my provider is now "active" but still remains unregistered after 24 hrs.

My provider is freephonie.net ( under beta ). Is this simply a case of freephonie will not accept incoming SIP calls ?

Thanks

Grahame
Grahame is offline   Reply With Quote
Unread 09-02-2006, 01:59 AM   #4
MarkLL
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 44
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
MarkLL is on a distinguished road
Default

Hi Grahame,
If you check the Sip Broker White Pages you will see that freephonie.net does not accept SIP calls from other SIP providers.

This should not have anything to do with why it won't register though. Did you try registering via your ATA? If this works, did you allow enough time to become "unregistered" before asking Voxalot to register? Try editing the entry in Voxalot again and give it another 24hrs.

Just some thoughts, you may need to ask martin to see if this is a Provider specific issue.
Cheers,
Mark
MarkLL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get voice packets to bypass VoXaLot v164 Voxalot Support 35 08-23-2009 10:25 PM
VoXalot provider settings Budgetphone.nl and Voipbuster.com ruudsje Voxalot Support 15 02-05-2008 01:00 PM
Thank you Voxalot occamsrazor Voxalot Support 0 03-23-2007 10:38 AM
g711 and Voipdiscount rossmurray Voxalot Support 2 12-28-2006 08:28 PM
Help with codecs for voxalot Arb Voxalot Support 3 10-02-2006 01:24 PM


All times are GMT. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.