Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-22-2007, 09:46 AM   #21
andy
 
Join Date: Apr 2006
Location: UK
Posts: 218
Thanks: 34
Thanked 22 Times in 19 Posts
andy will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by martin View Post
Does Global Forwarding on Voicestick allow you to forward to a SIP URI.
It looked unlikely, but I still tried entering a SIP address in the box.

The field length is restricted to 20 characters - sip:xxxxxx@eu.voxalo
andy is offline   Reply With Quote
Unread 04-22-2007, 12:26 PM   #22
andy
 
Join Date: Apr 2006
Location: UK
Posts: 218
Thanks: 34
Thanked 22 Times in 19 Posts
andy will become famous soon enough
Default

Voicestick apparently had some abuse issues last year, and as a result blocked Asterisk - even sending private users rather snotty hints about criminal behaviour.

I know little about Asterisk, and whether they could distinguish private and commercial versions, and in November they said on another forum they were addressing this

More Voicestick Problems - PrePaidGSM.net Forum

I haven't seen any update on there - it seems Bruce N doesn't turn up that often - but maybe elsewhere?

There are a few other Voicestick threads there

... some people have occasionally had issues with it going to their forwarded destination voicemail an instant after the caller had actually hung up, resulting in a 6 minute charge - which is refunded on request. But for this, it looks like it could be popular with Americans forwarding to UK/IoM and other mobiles - or they could just switch off the VM.


I hesitated about putting this on here, as in a way I thought it unfair as the info is a few months out of date.

I haven't done a search for newer stuff on forums I'm a stranger to.

Perhaps others here can add more detail and update this?

Last edited by andy; 04-22-2007 at 12:28 PM.
andy is offline   Reply With Quote
Unread 04-22-2007, 02:22 PM   #23
gambrinus
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Augsburg, GERMANY
Posts: 84
Thanks: 28
Thanked 19 Times in 15 Posts
gambrinus is on a distinguished road
Send a message via ICQ to gambrinus Send a message via MSN to gambrinus Send a message via Skype™ to gambrinus
Default

Quote:
Originally Posted by andy View Post
Perhaps others here can add more detail and update this?
Have a look at this thread: broadband help » Forums » Up and Running » VOIP Tech Chat » [VoiceStick] BYOD configurations needed

I think there are two problems with Voicestick:

1. They do not accept Asterisk servers (allegedly because of fraud prevention).
2. They REQUIRE a TTL of 60min (3600s) when registering with their SIP server and refuses all registration attempts with any other TTL value.
gambrinus is offline   Reply With Quote
Unread 04-22-2007, 10:28 PM   #24
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by gambrinus View Post
1. They do not accept Asterisk servers (allegedly because of fraud prevention).
2. They REQUIRE a TTL of 60min (3600s) when registering with their SIP server and refuses all registration attempts with any other TTL value.
1. The user agent setting that comes from Voxalot is "Voxalot". I wonder if they don't like this also.

2. Voxalot's TTL is 3600 secs so this should not be the problem.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 05-02-2007, 08:27 AM   #25
gambrinus
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Augsburg, GERMANY
Posts: 84
Thanks: 28
Thanked 19 Times in 15 Posts
gambrinus is on a distinguished road
Send a message via ICQ to gambrinus Send a message via MSN to gambrinus Send a message via Skype™ to gambrinus
Default

Martin, have you tried to contact Bruce Nicklin of i2telecom (NO_Spam_bnicklin@i2telecom.com)? Although he is in the Marketing dept. he could provide the right contacts to the techies. AFAIK VoiceStick isn't that big (8 employees)...

I'd really love to use VoiceStick with VoXaLot since they provide a US DID for free (with no monthly fees).
gambrinus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Can't get voice packets to bypass VoXaLot v164 Voxalot Support 35 08-23-2009 10:25 PM
VoXaLot not working with PBXes (VoXaLot as an extension of PBXes) wilsonhlacerda Voxalot Support 31 12-09-2007 02:30 PM
VoXaLot Failing to Register on SPA3000 Hally Voxalot Support 6 05-06-2007 03:57 AM
register voxalot to Voxalot MarkosJal Voxalot Support 1 07-29-2006 01:37 AM


All times are GMT. The time now is 06:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.