Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Unread 05-05-2006, 06:15 PM   #1
xisdn
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
xisdn is on a distinguished road
Default Voicemail Problem

Hello,

I've got back home and I found my voicemail don't working anymore:

if I leave myself a message I don't receive the email with it and the VMWI don't light up. If I try checking the VM dialing 500 i find the message correctly.

I've tried changing email address and leaving another msg but i still did not get the message via email.

Any idea?
xisdn is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2006, 07:11 PM   #2
wmp
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 65
Thanks: 11
Thanked 11 Times in 9 Posts
wmp is on a distinguished road
Default

I'm having the opposite problem. I have deleted all my voice mails but still receive the message waiting stutter (and light on the phone).
wmp is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2006, 09:51 PM   #3
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Hi,

Looks like we needed to update a missed configuration file that was part of the server move.

Are you both able to re-try?
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2006, 04:56 AM   #4
wmp
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 65
Thanks: 11
Thanked 11 Times in 9 Posts
wmp is on a distinguished road
Default

Re-try? I accessed voice mail again and the system said I had no messages but still have the VM stutter.
wmp is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2006, 05:44 AM   #5
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Sorry I should have made myself a bit clearer. What I meant be re-try is adding a voicemail message and then deleting it.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2006, 08:35 AM   #6
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

Hi,

As I've just indicated in another thread I seem to be having exactly the same problem as wmp (except that I don't have a phone with a message waiting light).

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 11-15-2010, 07:54 AM   #7
snvv
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 26
Thanks: 3
Thanked 1 Times in 1 Posts
snvv is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by wmp View Post
I'm having the opposite problem. I have deleted all my voice mails but still receive the message waiting stutter (and light on the phone).
Hello,
I have the exact same problem.
I deleted a message but actually it was not deleted.
I created a new voice message and I deleted it but nothing happens I still receive the message waiting stutter (the light on the phone sometimes is on and some times off).
I tested the voicemail of a local company and it works.
Is it possible to reset my voicemail box please?
Thank you
snvv

EDIT
Eventually, i discovered the problem was caused by my SPA3102. Using a PAP2 I don't have the message waiting stutter. In SPA if I set Message Waiting:NO then the problem is solved but then I have no indication if a have received a message. I will reset the unit and see what happens.

Last edited by snvv; 11-15-2010 at 01:16 PM.
snvv is offline   Reply With Quote
Unread 11-17-2010, 03:20 AM   #8
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by snvv View Post
EDIT
Eventually, i discovered the problem was caused by my SPA3102. Using a PAP2 I don't have the message waiting stutter. In SPA if I set Message Waiting:NO then the problem is solved but then I have no indication if a have received a message. I will reset the unit and see what happens.
As far as I've noticed...the next time a new message comes in, the Message Waiting setting will go back to yes on its own.

One issue I find is that when you delete the messages directly, the MWI (message waiting indicator) doesn't reset. One run-around that works for me:

-Listen to new message
-If you want to erase, actually save message (9) to folder (1) old messages.
-Hang up.
-At this point your MWI will reset (within a few minutes).
-You can at a later time erase all messages in the "Old Messages" folder.
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 12-03-2010, 05:30 PM   #9
larryc
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
larryc is on a distinguished road
Default

Also having a voicemail problem over the past month.
Messages come in, but I don't get any email notification.

Edit 12/8/10 Happened again today. This is beginning to be a large problem.

Last edited by larryc; 12-09-2010 at 02:07 AM.
larryc is offline   Reply With Quote
Unread 12-10-2010, 02:30 AM   #10
larryc
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
larryc is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by larryc View Post
Also having a voicemail problem over the past month.
Messages come in, but I don't get any email notification.

Edit 12/8/10 Happened again today. This is beginning to be a large problem.
No one else having this problem?
larryc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Short Voicemail Annoyance TBhimdi Voxalot Support 1 05-20-2007 10:58 PM
Voicemail Issue richard Voxalot Support 8 05-08-2007 03:23 AM
Voicemail Logic Tslam Voxalot Support 1 02-23-2007 06:56 AM
VoiceMail and ENUM problem trapper Voxalot Support 9 01-25-2007 11:26 AM
VoiceMail Customization Problem xisdn Voxalot Support 6 03-02-2006 08:29 PM


All times are GMT. The time now is 10:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.