Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Unread 04-28-2007, 06:08 AM   #1
flaquadrat
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna, Austria
Posts: 91
Thanks: 29
Thanked 15 Times in 14 Posts
flaquadrat is on a distinguished road
Default WebCalback is not working

Hallo moderators!

My sip provider are sip.voipbuster.com and sip.voipcheap.com.
I am registred with eu.voxalot.com and all calls are working normaly.
I am calling from Vienna, Austria and use Siemens Gigaset SIP device.

But ... WebCallBack is not working.
No signal and no error message.
I entred all posible provider combinations (voipbuster-voipbuster, voipbustr-voipcheap, voipcheap-...) but without success.

My ISP is chello.at, Austrian internet provider.
I am using http://www.voxalot.com/action/webCall
WebCallBack tested with Firefox & IE

I have notice this problem yestrday, 27.04.2007
Today I tested 2x.

Thanx for your time and help.

Regards & Liebe Grüße
Fla

Last edited by flaquadrat; 04-28-2007 at 06:22 AM. Reason: date error
flaquadrat is offline  
Unread 04-28-2007, 07:32 AM   #2
Tony
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sydney
Posts: 221
Thanks: 64
Thanked 106 Times in 49 Posts
Tony is a jewel in the roughTony is a jewel in the roughTony is a jewel in the rough
Default

Hi Fla,

I understand from the following posts that most of the betamax labels only support one call leg and consequently I am guessing web callback will not work as long as you are using any one or two betamax brands in web call back.

http://forum.voxalot.com/voxalot-sup...k.html#post379

Can I suggest you try one betamax label and one non betamax and let us know your test results if possible?

Tony.
Tony is offline  
Unread 04-28-2007, 09:00 AM   #3
Tony
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sydney
Posts: 221
Thanks: 64
Thanked 106 Times in 49 Posts
Tony is a jewel in the roughTony is a jewel in the roughTony is a jewel in the rough
Default

Hi fla,

We have checked the eu server and it all seems to be in perfect working order, so the issue you are having with web call back has probably some thing to do with the VSPs you are using not supporting two call legs. (see post above)

Tony.
Tony is offline  
Unread 04-28-2007, 09:01 AM   #4
flaquadrat
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna, Austria
Posts: 91
Thanks: 29
Thanked 15 Times in 14 Posts
flaquadrat is on a distinguished road
Default

Hi Tony!
thanx for your answer!

1) WebCallback was working until yesterday. Last 2-3 days i working on "Betamax FUP" problem - i symply ignore WebCallBackp.

2) I tested now with Voipbuster (Betamax) and Webacall (*not* Betamax), result is:
without signal, no error message, nothin happens!
Same like "betamax clone voipbuster with betmax clone voipcheap".

3) the third test was "webacall" - "webacall": without success.
The message on the page is:
Initiating a call between '00437xxxxxxx' via 'Webacall' and '0043xxxxxxx' via 'Voipbuster'.

I repeat: until 26.04.2007 was ewerithing normal, I use the WebCallback with success.

On your side is all working OK?

Regards & Liebe Grüße
Fla
flaquadrat is offline  
Unread 04-28-2007, 09:10 AM   #5
Tony
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sydney
Posts: 221
Thanks: 64
Thanked 106 Times in 49 Posts
Tony is a jewel in the roughTony is a jewel in the roughTony is a jewel in the rough
Default

Hi Fla,

As posted above - the server was checked and everything is working ok.

Is any one else having problems with web callback on the eu server?

Tony.
Tony is offline  
Unread 04-28-2007, 10:47 AM   #6
sebafett
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
sebafett is on a distinguished road
Default

I tried Parlino - Voipbuster
Ok for Parlino (received the first call), not ok for voipbuster (didn't ring on the second phone line)

i tried then Parlino - Parlino
All was ok.

I'm also having problems with betamax with the VoxCallMe feature... Impossible to receive a call if the calls are routed to voipstunt... But ok if Parlino.

It seems that it is ok to call with betamax directly (with my ATA), but not when using Webcallback and VoxCallMe
sebafett is offline  
Unread 04-28-2007, 10:51 AM   #7
andy
 
Join Date: Apr 2006
Location: UK
Posts: 218
Thanks: 34
Thanked 22 Times in 19 Posts
andy will become famous soon enough
Default

Note that most of the provider feedback on Betamax companies on that thread pre-dates some changes in the autumn that meant it became possible to use them for both legs - see my post #52, though it worked for a month or two before I wrote it.
andy is offline  
Unread 04-28-2007, 05:18 PM   #8
flaquadrat
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna, Austria
Posts: 91
Thanks: 29
Thanked 15 Times in 14 Posts
flaquadrat is on a distinguished road
Default

Halo!
Thanx to all for your help!

1) Voxalot WebCallback is not working the second day. Using symilary product on myaccount.voipbuster.com is working perfectly - and it cost 0.05 euro.

2) Speach quality over Voxalot dialplan and server eu.voxalot.com is very bad comparing with "direct" connection from my sip device to betamax clones.

I see that i am only to have this problems! Not bad for other Voxalot users: one to 1000 or 1000000. Statisticaly my problem is not important and is naturaly to be ignored.

I switched my sip conection directly to one of betamax clone.
Back to the roots again!

Ciao!

Regards & Liebe Grüße
Fla
flaquadrat is offline  
Unread 05-05-2007, 06:54 AM   #9
mercator
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mercator is on a distinguished road
Default

Tried to use Web Callback function with betabay and it does not work.

Note: My Betamax with Voxalot is working, just not the Callback.

REgards,
Mercator
mercator is offline  
Unread 05-09-2007, 07:29 AM   #10
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by mercator View Post
Tried to use Web Callback function with betabay and it does not work.

Note: My Betamax with Voxalot is working, just not the Callback.

REgards,
Mercator
This problem is now solved. Please see http://forum.voxalot.com/voxalot-sup....html#post8731

Closing thread.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VoxCallMe/Betamax not working trottm Voxalot Support 6 04-30-2007 08:26 PM
VoXaLot stopped working two days ago ymhee_bcex Voxalot Support 2 03-12-2007 09:59 PM
Voxalot incoming not working RDP Voxalot Support 34 11-18-2006 12:16 PM
Dial Plan not working wmp Voxalot Support 3 04-15-2006 07:04 PM


All times are GMT. The time now is 06:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.