Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Unread 10-31-2006, 08:06 PM   #1
shibukraj
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
shibukraj is on a distinguished road
Default Provider Registration Issues - Always says "Request Sent"

Hi all,

I am a regular user of Voxalot and thanks for such a great service. But all of sudden I am getting all kinds of troubles. I have around four providers registered with mu Voxalot account and all shows the status as "Request Sent". I saw this behaviour from around 1.30 PM CST and it still exists while I am writing this post. I also called my friend who also have an account with voxalot and he is also having same issues. Is this outage due to some maintenance work or is something happened all of a sudden? I am kind of bad feeling that, if the outages like this happen quite often, then my whole VoIP system will go in to a fix and then I need to think of a better situation. At this point in time I dont know which end is having the problems, but I suspect voxalot servers because I dont expect all my 4 providers to go down at the same time.

Another interesting fact I have noticed is, I cant register Voxee account as a provider. It always shows as "Request Sent". Any one else face similar issue? I have also send a note to Voxee support to see whether the issue is at their side or at voxalot side.

Anyway, I am not sure what is happening with the provider registrations. I am wondering whether other users are also experiencing the similar issues or just for some handful of users. Any help to get this up and running is highly appreciated.

Thanks
Shibu Raj
shibukraj is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
provider: sipgate shows "request sent" since monday LCfan Voxalot Support 84 07-03-2007 07:19 AM
Provider Registration Status dimagiba Voxalot Support 13 03-24-2007 10:22 AM
Voxalot Problem - No Outgoing, No registration on Provider amatory Voxalot Support 11 10-03-2006 01:15 AM
"REQUEST SENT" (Provider Status) sahildoshi Voxalot Support 3 09-27-2006 01:56 AM


All times are GMT. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.