Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-30-2007, 03:15 AM   #1
glh003
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
glh003 is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to glh003
Lightbulb Some Calls Never Ring Go Straight to VM

Hi,

I have a minor set of related issues:

1. Calls from one VoXalot account to another ring until answered then go directly to VM. If I let it ring long enough, they will go to VM as well.

2. Calls from outside DID's pointed at sip:nnnnnn@us.voxalot.com go directly to VM with either no ring or one short one.

3. My enum (e164.org) records are set to forward to sip:nnnnnn@voxalot.com go the same way my DID's are going.

4. Calls to SIPBroker gateways followed by *010xxxxxx go the same way also.

I have two VSP accounts registered on my VoXalot account, calls to these DID's come straight through.

Calls to 500 (VM) and 600 (latency test) all work correctly.

Outbound calls through several suppliers work correctly.

I am using a PAP2-NA the setup of which I have checked against the ATA tutorial and all seems well.

Any good ideas?
glh003 is offline   Reply With Quote
Unread 07-03-2007, 07:21 PM   #2
usera
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
usera is on a distinguished road
Default

I find this to be a major problem depending on your provider. I find gizmoproject call in number and affiliated services do not work too well with voxalot but that's just my experience.
First thing to do however is check your firewall or change your router if it occurs on all your providers.

Last edited by usera; 07-03-2007 at 08:32 PM.
usera is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C450IP does not ring on incoming calls / part 2 pranzo Voxalot Support 0 02-25-2007 12:42 PM
C450IP does not ring on incoming calls. pranzo Voxalot Support 2 02-18-2007 10:42 PM
Trying to get incoming calls to ring via Sipgate number. ukguy Voxalot Support 5 12-28-2006 02:16 PM
Nor receiving incoming calls Sharps1 Voxalot Support 1 10-16-2006 12:38 PM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.