Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-26-2007, 02:20 PM   #11
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default Voicemail issues

Voicemail seems to be working correctly now, whether calling a DID directed to Voxalot, a Voxalot extension *010xxxxxx, or even another Voip account registerd in my Voxalot provider list.

Thanks for the quick resolution.
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 01-27-2007, 07:17 AM   #12
roman1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 1 Times in 1 Posts
roman1 is on a distinguished road
Default

Martin,
It was my mistake. Sorry. For some reason, the number I was calling from was in "block last caller" list of my ATA. It was just a coincidence that my registered provider transmits this number with a county code, hence incoming calls passed through.
Thanks for your help and many thanks again for the great service!
roman1 is offline   Reply With Quote
Unread 01-27-2007, 07:22 AM   #13
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Thanks for the update Roman.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 01-28-2007, 11:13 PM   #14
Connect2Talk
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Connect2Talk is on a distinguished road
Default VM not working

Hi Martin

Thank you for your efforts. I have removed all parameters for CFD from SPA941. VM still not picking up even though receiver stops ringing. Callers do not go to VM - phone just rings out. My DID points to voxalot.com.

What I now do if the phone is to be left unattended is simply to put it into DND mode - that way all calls go to VM after an initial message.

I am at a loss since up until a couple of weeks ago all had been working fine for months.

Regards

Ralph
Connect2Talk
Connect2Talk is offline   Reply With Quote
Unread 01-28-2007, 11:37 PM   #15
Connect2Talk
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Connect2Talk is on a distinguished road
Default Disabled VM with same results!

Quote:
Originally Posted by Connect2Talk View Post
Hi Martin

Thank you for your efforts. I have removed all parameters for CFD from SPA941. VM still not picking up even though receiver stops ringing. Callers do not go to VM - phone just rings out. My DID points to voxalot.com.

What I now do if the phone is to be left unattended is simply to put it into DND mode - that way all calls go to VM after an initial message.

I am at a loss since up until a couple of weeks ago all had been working fine for months.

Regards

Ralph
Connect2Talk
Martin

I have disabled VM in my SPA941 & in my voxalot account. The 941 behaves exaclty the same way - it stops ringing but caller's phone continues to ring out. Is that possible?

Ralph
Connect2Talk is offline   Reply With Quote
Unread 01-28-2007, 11:39 PM   #16
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Hello Ralph,

Curious if this is a DIDWW DID as we have sent recently them some diagnostics on our end for a similar problem?
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 01-28-2007, 11:41 PM   #17
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by Connect2Talk View Post
Martin

I have disabled VM in my SPA941 & in my voxalot account. The 941 behaves exaclty the same way - it stops ringing but caller's phone continues to ring out. Is that possible?

Ralph
Ralph I would download a softphone (either X-Lite or SJPhone) and do a test independant of your SPA941.

Sounds to me like you might have a problem with your device.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2007, 11:12 AM   #18
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Question

Quote:
Originally Posted by martin View Post
Ralph I would download a softphone (either X-Lite or SJPhone) and do a test independant of your SPA941.

Sounds to me like you might have a problem with your device.
I am using freedigits DID number and entered voxalot SIP URI to forward that call and receive it on my x-lite software and I tried longer duration for ring before it goes to voice mail on voxalot members details page and also on my x-lite software but it still goes to voice mail after 2 rings only...what is the solution..I want to let it ring at 4 times or the seconds duration I choose...why its not possible?
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 07-17-2007, 01:27 PM   #19
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by vikasintl View Post
I am using freedigits DID number and entered voxalot SIP URI to forward that call and receive it on my x-lite software and I tried longer duration for ring before it goes to voice mail on voxalot members details page and also on my x-lite software but it still goes to voice mail after 2 rings only...what is the solution..I want to let it ring at 4 times or the seconds duration I choose...why its not possible?
Which Voice mail does it go into Freedigits or Voxalot?
As a quick suggestion, try turning off your Voxalot Voice mail, and see if it does the same thing.

Maybe there is a Freedigits problem or your forwarding information is not entered correctly.
kurun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Short Voicemail Annoyance TBhimdi Voxalot Support 1 05-20-2007 10:58 PM
Voicemail Issue richard Voxalot Support 8 05-08-2007 03:23 AM
Suggestion: Quick Access to Voicemail via SipBroker richard Voxalot Support 0 05-05-2007 02:05 PM
X-Lite and sending calls to voicemail jonfry Voxalot Support 1 04-11-2007 01:44 AM
No voicemail dialogue! MrHatken Voxalot Support 2 11-11-2006 12:18 AM


All times are GMT. The time now is 11:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.