Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 02-15-2007, 01:35 PM   #1
pranzo
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 74
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
pranzo is on a distinguished road
Default call a VoipStunt contact: is it possible?

I wish to call (via voxalot.com) one of my contacts which has a VoipStunt account. He has NO telephone number, only an account name like "MisterSmith". Suppose that I have:
1) a softclient like X-Lite;
2) a VOIP phone like C450IP.
Is it possible? In both the two cases? Which dialpan have I to set?
Many thank for your replies.
pranzo is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-2007, 01:39 PM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Easiest way to do it is to setup a speed dial:

http://www.voxalot.com/action/static...lay&itemOID=34

Although this feature is currently being enhanced to support dial plans.

Anyway for now you can set SIP URI to be sip:MisterSmith@voipstunt.com and to dial from x-lite or any device you dial **<speed-dial-number>
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-2007, 02:32 PM   #3
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default Incoming to Betamax provider

I believe the format may be MrSmith@sip.voipstunt.com if it follows the pattern on other Betamax VSPs.
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-2007, 02:39 PM   #4
pranzo
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 74
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
pranzo is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by martin View Post
Easiest way to do it is to setup a speed dial:

http://www.voxalot.com/action/static...lay&itemOID=34

Although this feature is currently being enhanced to support dial plans.

Anyway for now you can set SIP URI to be sip:MisterSmith@voipstunt.com and to dial from x-lite or any device you dial **<speed-dial-number>
Thanks for your prompt reply. The speed dial monkey test went OK.

But when I have added my contact name and I have tried to call, I have obtained the answer: Failed Call 401 Unauthorized. Any suggestion?

I have tried both MisterSmith@voipstunt.com and MisterSmith@sip.vointstunt.com, as the other user kindly suggested.
pranzo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outbound call using Voipstunt not working isolve Voxalot Support 194 04-13-2007 12:53 AM
Call Quality and Voxalot shibukraj Voxalot Support 1 12-01-2006 03:39 AM
What am I doing wrong here? code- Voxalot Support 16 10-20-2006 05:12 PM
New Improvements martin Voxalot Support 30 04-25-2006 02:28 PM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.