Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-19-2007, 10:05 PM   #1
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default Tpad / Voxalot

Hello!

I am a very happy user of Voxalot, thanks guys for this GREAT service.

Today I registered my Tpad account with voxalot, but have not been able to use it *for receiving calls*.

Has anyone else been successful with the Tpad/Voxalot combination?

Many thanks,

Regards,
Santiago

Montevideo-Uruguay
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 12:14 PM   #2
mgoebel
Senior Member
 
mgoebel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 135
Thanks: 37
Thanked 34 Times in 23 Posts
mgoebel is on a distinguished road
Default Tpad works great

Tpad works great now with Voxalot. I get nearly every day calls on my Tpad number, which is installed in Voxalot. Read my reviews!


Markus Göbel's Tech News Comments:
Markus Göbel's Tech News Comments: Tpad to involuntarily offer free phone calls worldwide?

Markus Göbel's Tech News Comments:
Markus Göbel's Tech News Comments: Tpad's free call service in Peru works great now

Markus Göbel's Tech News Comments:
Markus Göbel's Tech News Comments: Free incoming VoIP number from Tpad seems false labeling to me
mgoebel is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 01:03 PM   #3
tomblandford
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 22 Posts
tomblandford is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to tomblandford
Default

Have you set SIP register to yes?

Click edit on the provider list and at the bottom set sip register to yes. Wait 5mins (but up to 1 hour) and then incoming calls should work.

Last edited by tomblandford; 04-20-2007 at 01:06 PM.
tomblandford is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 03:00 PM   #4
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

Hello tomblandford&El Condor,

Thank you for your replies.

Yes, I set register to yes.

I have tried dialing into the Buenos Aires and the Guatemala Break In numbers, to test. I have been able to get through only 2 times, out of the 30 something times I tried over the past 24 hours...

Really strange.

But it's good to know that you have been successful, as I now know that it works and, therefore, I am doing "something" wrong.

Any other thoughts appreciated.

Regards,
Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 03:07 PM   #5
tomblandford
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 22 Posts
tomblandford is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to tomblandford
Default

For Buenos Aires you can also use the SIPBroker break-in numbers. At the prompt enter *010xxxxxx where xxxxxx is you voxalot ID. SIPBroker - PSTN Numbers

Presumably it is saying registered for your Tpad account on your voxalot providers list? Not sure why it won't work.
tomblandford is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 03:14 PM   #6
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

Hi tomblandford,

Yes, I use the sipbroker service a lot.
I actually registered with Tpad as I need the Guatemala City Break In.

I just called Buenos Aires to test as it is the nearest place to my place in Montevideo.

The only thing I am thinking now is that it should be some codec issue... I have tpad with the generic Voxalot codec settings (g729, ulaw, alaw) and the voxalot registered with my Sipura with the 711u codec as default.

Regards,
Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 04:37 PM   #7
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

So...

When I "reboot" my ATA (A Sipura SPA 1001) and therefore voxalot registers, Tpad works perfectly (for receiving calls) for a few minutes. But after a few minutes, it is as if the registration of Tpad was lost.
Voxalot continues to work (e.g. I can make outgoing calls through Voipbuster registered with Voxalot), but not receiving calls anymore.

Any thoughts?

Thanks!
Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 05:40 PM   #8
raphoumail
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 77
Thanks: 10
Thanked 6 Times in 4 Posts
raphoumail is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by El_Condor View Post
Tpad works great now with Voxalot. I get nearly every day calls on my Tpad number, which is installed in Voxalot. Read my reviews!


Markus Göbel's Tech News Comments:
Markus Göbel's Tech News Comments: Tpad to involuntarily offer free phone calls worldwide?

Markus Göbel's Tech News Comments:
Markus Göbel's Tech News Comments: Tpad's free call service in Peru works great now

Markus Göbel's Tech News Comments:
Markus Göbel's Tech News Comments: Free incoming VoIP number from Tpad seems false labeling to me

What's the purpose of using Tpad... Can"t we do the same things with SipBroker' numbers ? (as I see no toll-free in number for Belgium... Too sad )
raphoumail is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2007, 06:39 PM   #9
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

Tpad offers inbound numbers in places that Sipbroker does not... e.g. Guatemala City (where I need to be called from).

-Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 05-04-2007, 09:03 PM   #10
tvox
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tvox is on a distinguished road
Default

I too cant Tpad to work with VOxoalot. Voxalot shows my Tpad account as registered but no incoming calls get through.

Tpad say they are not blocking any thing.
tvox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
SPA to Voxalot REDIRects? Tslam Voxalot Support 12 11-17-2009 08:25 PM
Can't get voice packets to bypass VoXaLot v164 Voxalot Support 35 08-23-2009 10:25 PM
VoXaLot not working with PBXes (VoXaLot as an extension of PBXes) wilsonhlacerda Voxalot Support 31 12-09-2007 02:30 PM
Voxalot with Tpad provider 346948 Voxalot Support 5 03-14-2007 06:40 PM


All times are GMT. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.