![]() |
|
Polski Support Voxalot Pomoc, porady i opinie o Voxalot w jezyku polskim. |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Member
![]() Witam,
W ubiegłym tygodniu kobrawerde opisał w temacie PAP2T - konfiguracja pod Voxalot na stronie http://forum.voxalot.com/polski-supp...d-voxalot.html konfigurację tej bramki oraz konta Voxalot. Informację o tej stronie zamieścilem na forum Freeconet w temacie Voxalot w panelu FreecoNet w sobotę 7 lutego. Dzisiaj klikając na link tej strony otrzymuję komunikat: Quote:
Pozdrawiam Józef Last edited by jozef; 02-09-2009 at 06:45 PM. Reason: Poprwiłem link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
![]() No właśnie ! Jeśli uważacie iż był to spam ..to napewno nie we wszystkich moich postach ! Byłbym wdzięczny za wskazanie w których miejscach był to spam ...może uda mi się tak poprawić ( pousuwać to i owo) żeby całość była akceptowalna. Tym bardziej iż nie zrobiłem sobie backupu
![]() Nie zmuszajcie mnie do "zajścia do podziemia" ...bo naprawdę mi się tego niechce ...forum powinno być otwarte na liczne tematy ...nawet gdyby miały być one dość odległe od tematu VOXALOT-a tak mi się przynajmniej wydaje ![]() Ps. Jeśli te argumenty do was nie trafiają to w ostateczności proszę o podesłanie na mój e-mail backupu treści i screen-ow usuniętego tematu ...wkońcu to moja własność ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Join Date: May 2007
![]() Nic straconego jest to dostepne przy najblizszej okazji postaram sie to przywrocic na swoje miejsce a w najgorszym wypadku caly post podesle na PW.
Niewiem z jakiego powodu bylo to potraktowane przez jednego z glownych moderatorow jako spam. Dla mnie zupelnie niezrozumiale. Poniewaz moj czas ostanio poswiecam w wiekszej mierze troche innym technologiam jestem rzadszym bywalcem tego forum.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough | ctylor | Voxalot General | 5 | 04-28-2010 12:52 AM |
PAP2T - konfiguracja pod Voxalot | kobrawerde | Polski Support Voxalot | 10 | 12-19-2009 02:50 PM |
New user problems with Call Connection Rules | bdlhome | Voxalot Support | 12 | 09-10-2008 02:19 AM |
PAP2T and Voxalot | Sangi | Voxalot Support | 4 | 07-23-2008 12:51 PM |
Newbie - but please be nice | Mallycat | Voxalot Support | 21 | 04-15-2006 07:50 AM |