Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-16-2007, 10:19 AM   #1
biu26
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 12
Thanks: 5
Thanked 1 Times in 1 Posts
biu26 is on a distinguished road
Default How to reduce Echo with Handytone 486 ?

Dear Forum Members,

I have an echo with my Handytone 486 and Voxalot. Have you any suggestions how this can be reduced ?

We have two telephone numbers from DID World Wide connected to Voxalot and a DECT phone connected via the Handytone 486 to Voxalot.

I assume it is a question of configuring the Handytone correctly but what would be the best configuration ?

Many thanks for your help.

Biu
biu26 is offline   Reply With Quote
Unread 07-16-2007, 10:25 AM   #2
Admin
Administrator
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 21
Thanks: 5
Thanked 11 Times in 4 Posts
Admin has disabled reputation
Default

Echo is more often than not attributed to your volume settings. I'm not familiar with this device however see if you can find some settings that will allow you to lower the incoming audio (assuming the echo is on your side).
.
Admin is offline   Reply With Quote
Unread 07-16-2007, 01:37 PM   #3
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

There are Volume Amplification fields in the FXS Port Tab, marked TX (Transmit) and RX (Receive) in the AT-496.
There must be something similar for the AT-486.

Also, make sure you have upgraded firwmare. Original firmware did not work!
Grandstream - Innovative IP Telephony
kurun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Handytone 486 - configuration / set-up biu26 Voxalot Support 8 08-24-2007 11:29 PM
Registered to Voxalot, but no echo test possible MET Voxalot Support 10 03-12-2007 04:07 AM
Echo Ok but cannot dial out biasosoft Voxalot Support 12 02-12-2007 01:32 PM
echo using PAP2 with dialplan dougnash Voxalot Support 2 08-14-2006 11:22 AM
Echo Test - a bit LOUD?! ctylor Voxalot Support 4 05-02-2006 01:28 AM


All times are GMT. The time now is 02:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.