Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-11-2007, 09:00 PM   #1
RichieB
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 1 Times in 1 Posts
RichieB is on a distinguished road
Default Outgoing calls to sip.ritstele.com not working

I'd like to route 0800 and 0900 numbers through my Speedlinq account (sip.ritstele.com). I have set up the following dial plan:

Code:
100  	_0800. 	${EXTEN}  	Speedlinq  	Yes
101 	_0900. 	${EXTEN} 	Speedlinq 	Yes
999 	_xxxx. 	${EXTEN} 	Webcalldirect 	Yes
The tests look ok:

Code:
A call to:08001233 will get forwarded to sip:08001233@sip.ritstele.com:38383
A call to:09001884 will get forwarded to sip:09001884@sip.ritstele.com:38383
However, I get a busy signal every time I try to call 0800 or 0900 numbers. The 0800 numbers do show up in my call overview at Speedlinq, the 0900 do not. When I call the 0800 numbers through the *393*31800 scheme they do work. Incomming calls from sip.ritstele.com also work (although I usually have to dial myself twice before the phone rings, first call goes to Speedlinq voicemail) so I know the registration info is ok.

My Voxalot number is 707900.
RichieB is offline   Reply With Quote
Unread 04-13-2007, 10:16 AM   #2
Daniel001
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Daniel001 is on a distinguished road
Default

How did you get speedlinq to work for outgoing calls? When I place an outgoing call through my speedlinq account the line gets disconnected everytime the receiver picks up the phone.
Daniel001 is offline   Reply With Quote
Unread 04-13-2007, 01:39 PM   #3
Daniel001
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Daniel001 is on a distinguished road
Default

Hmm, I noticed that above problem only occurs when I call a T-Mobile phone number!
Daniel001 is offline   Reply With Quote
Unread 04-17-2007, 07:35 AM   #4
RichieB
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 1 Times in 1 Posts
RichieB is on a distinguished road
Default

No, I still have the same issue. Can't get outgoing calls to work over sip.ritstele.com. Do you have it working for non T-Mobile numbers? If so, can you post your dialplan?
RichieB is offline   Reply With Quote
Unread 04-19-2007, 06:35 PM   #5
RichieB
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 1 Times in 1 Posts
RichieB is on a distinguished road
Default

I switched to us.voxalot.com and both 0800 and 0900 numbers now work using the dialplan above. I'm not sure if it is resolved at eu.voxalot.com as well, but I will report back if/when I switch back.
RichieB is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outgoing calls not working confusion. 223348 Voxalot Support 8 06-02-2009 01:11 PM
Switched to US Server for Betamax outgoing - No incoming working Lanh Voxalot Support 0 03-21-2007 08:12 AM
Voxalot.com.au busy signal for outgoing calls stingray Voxalot Support 0 10-07-2006 03:40 PM
Outgoing calls not working wmp Voxalot Support 11 09-24-2006 09:28 AM


All times are GMT. The time now is 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.