Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-02-2007, 02:46 PM   #11
calvin_baank
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
calvin_baank is on a distinguished road
Default

have same problem again
calvin_baank is offline   Reply With Quote
Unread 08-02-2007, 02:58 PM   #12
calvin_baank
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
calvin_baank is on a distinguished road
Default

when it drops. i just don't get packets anymore... any idea?
calvin_baank is offline   Reply With Quote
Unread 08-03-2007, 01:34 PM   #13
calvin_baank
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
calvin_baank is on a distinguished road
Default

i think this is a blocked port issue.

I debug the ATA. and i see that the server still send from port 5060 if though you connect on port 3060 to the server.

I don't know if somebody can tell me anything.
I'm gettting 408 request time out
calvin_baank is offline   Reply With Quote
Unread 08-03-2007, 03:09 PM   #14
calvin_baank
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
calvin_baank is on a distinguished road
Default

With x-lite everything works fine..
I dont know what's going on.

Possible my PAP2 is not good?

Last edited by calvin_baank; 08-03-2007 at 03:14 PM.
calvin_baank is offline   Reply With Quote
Unread 08-03-2007, 05:54 PM   #15
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by calvin_baank View Post
With x-lite everything works fine..
That comment triggers a question. Are you using a STUN server setting in your PAP-2 ?
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 08-03-2007, 09:11 PM   #16
bokaroseani
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bokaroseani is on a distinguished road
Default

On my Dlink DVG1402S, when I change the SIP server port to 5063 the router does not even register with Voxalot server. So I changed it back to 5060. But I tried changing the user agent port to 5063 and then the router can register with voxalot but it does not help with my call dropping problem around every 5 minutes.

I could not find any settings for impedence and all in my router. So did not try that suggestion yet.
bokaroseani is offline   Reply With Quote
Unread 08-04-2007, 12:49 PM   #17
bokaroseani
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bokaroseani is on a distinguished road
Default

I might just have solved my problem. I made a 12 minute call without disruption. What I did was to change the SIP server port to 4060 instead of 5060 and everything works fine so far. No more calls getting dropped at least in the three over-12minutes calls that I made after making this change in the router config. Might be my internet service provider is cutting the calls after around 5 minutes when using port 5060.
bokaroseani is offline   Reply With Quote
Unread 10-15-2007, 01:18 PM   #18
starun
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
starun is on a distinguished road
Default

Same problem persists! Whatever ports I change to (2060, 3060, 4060) in my SPA-942, calls drop after 30 secs or less. And yes, with XLite is works all fine. And stun server is stun.xten.com

Any suggestions?
starun is offline   Reply With Quote
Unread 10-15-2007, 01:38 PM   #19
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by starun View Post
Same problem persists! Whatever ports I change to (2060, 3060, 4060) in my SPA-942, calls drop after 30 secs or less. And yes, with XLite is works all fine. And stun server is stun.xten.com

Any suggestions?
Could be a re-invite issue with the Sipura retrying on 5060

Is there a setting in the phone to disable SIP RE-INVITES?
.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 10-31-2007, 09:23 AM   #20
starun
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
starun is on a distinguished road
Default

Couldn't find any option in the admin manual of Sipura. One option was 'REINVITE Expires' was 30 - setting that to 0 does not include 'Expires' in the header. Set that to 0 - still same problem.

Again, even calls to voice mail getting dropped after 30 - 40 seconds now! What could be wrong?
starun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
call forwarding problem ramsudhir143 Voxalot Support 3 06-23-2007 08:29 PM
Call Quality and Voxalot shibukraj Voxalot Support 1 12-01-2006 03:39 AM
What am I doing wrong here? code- Voxalot Support 16 10-20-2006 05:12 PM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.