Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot General (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betamax Caller ID (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=3457)

hobnob 10-03-2008 03:02 AM

Betamax Caller ID
 
Just in case anyone else needs this tip, thanks to Kurun for the original post

I have been trying to activate outgoing caller ID. I use the following settings in advanced under voice service provider:

Provider Name : Voipdiscount (whatever)
From User : Format: + Country Code & Area Code & Number e.g. +1212123456
From Domain : sip.voipdiscount.com
Username : Voipdiscount Log-In UserID
Codecs : g729;g723;g726;ilbc;gsm;ulaw;alaw
Host : sip.voipdiscount.com
Port : 5060
Active : Yes
SIP Register : No
Optimize Audio Path : No

In your Smart Call (Dial Plan), make sure Virtual Toll Free is off.

Note: Kurun's original settings didn't work for me. I needed the plus sign. Remember to make sure you verify the number using the betamax pc dialling program first :D

hobnob 11-09-2008 04:37 AM

After further investigation, I hsve decided that outgoing caller ID is most likely determined by which betamax server connects your call. Sometimes you get lucky and get one that supports it. Sometimes you don't.

I've called the same number several times without changing settings and seem to get caller ID 1 in 5 times.


All times are GMT. The time now is 07:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.