Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   can anyone get Freecall.net.au to work (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=30)

maxalot 03-22-2006 09:47 AM

can anyone get Freecall.net.au to work
 
Hi,
I am having trouble getting freecall.net.au to work. Has anyone tried them and have you had any success?

OK Simple but dumb mistake I had freecall.com.au in the provider. walks away shaking head.:o

technoboy 03-22-2006 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by maxalot
Hi,
I am having trouble getting freecall.net.au to work. Has anyone tried them and have you had any success?

I was interested in looking at this site. Atm I can't even access the site. All I get is a greetings page with no link on it.
What URL, exactly, did you use?
freecall.net.au and www.freecall.net.au are no use.:confused:

maxalot 03-23-2006 04:50 AM

Quote:

Originally Posted by technoboy
I was interested in looking at this site. Atm I can't even access the site. All I get is a greetings page with no link on it.
What URL, exactly, did you use?
freecall.net.au and www.freecall.net.au are no use.:confused:


http://www.freecall.net.au/start.php works for me.

They have 1c per min charging PSTN and 25c per min mobiles/ charged per minute block, no FF.


All times are GMT. The time now is 05:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.