Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Help with callback using SipBroker (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=104)

peterh 04-21-2006 07:42 AM

Help with callback using SipBroker
 
I can't seem to get Voxalot callback working using SipBroker.

I have an SPA3000 registered with Oztell and a five digit Oztell number xxxxx. I thought all I needed to do was get Voxalot to dial 698xxxxx for one of the call legs, but this doesn't seem to work. I tried *698xxxxx and it didn't work either.

Can SKS please tell me what I should enter here?

Tks

martin 04-21-2006 08:25 AM

Hi,

*698 prefix is correct, however I suspect your OZtell number after that is a bit longer than 5 digits.

Hopefully someone that has used OZtell with SIP Broker can help out.

peterh 04-21-2006 08:38 PM

Thanks for the tip Martin. You were right. I was getting my oztel login id (5 digits) mixed up with my sip number. For the record, all I needed to do was add 899060 in front of my 5 digit login id to get my proper sip number.

martin 04-21-2006 10:12 PM

Thanks Peter for the tip


All times are GMT. The time now is 10:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.