Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Outbound call using Voipstunt not working (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=1195)

JeFFJuH 04-12-2007 02:50 PM

Quote:

Originally Posted by amroe (Post 7670)
Thanks Voxalot and Betamax ,, but what about JustVoip its still doesnt work , can you help us martin to contact betamax to allow sip calls through JustVoip .

JustVoip doesn't support SIP, it's not a problem at VoXaLot, it's just a limitation of the JustVoip product.

amroe 04-12-2007 04:00 PM

i know my friend but i hope that martin call them to make it work :)

Mew 04-12-2007 04:15 PM

They have good rates, for instance 0.07€/min to french cellphones, cheaper than what I currently have with VoipCheap 0.08€/min, but as you said, they don't support SIP...

I don't believe Martin can do anything for this. :D

wilsonhlacerda 04-12-2007 04:53 PM

I'd love to have JustVoip SIP compatible because Brazil is free in it and it is not common to have Brazil in free lists anywhere. (And yes: I use worldwide VoIP providers to call local landlines because this is much cheaper than local PSTN rates down here.)

Right now I'm using VoipBusterPro to call landlines, which is also from Betamax, is SIP compatible and has very good rates to Brazil and lots of other countries. I suggest all of you to take a look at.

Just mentioning, for mobiles I use Vyke, which also is SIP compatible and have very good mobile rates and quality.

martin 04-13-2007 12:53 AM

We are now closing this thread. Please use this new thread:

http://forum.voxalot.com/voxalot-sup....html#post7687


All times are GMT. The time now is 10:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.