Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Some Calls Never Ring Go Straight to VM (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=1762)

glh003 06-30-2007 03:15 AM

Some Calls Never Ring Go Straight to VM
 
Hi,

I have a minor set of related issues:

1. Calls from one VoXalot account to another ring until answered then go directly to VM. If I let it ring long enough, they will go to VM as well.

2. Calls from outside DID's pointed at sip:nnnnnn@us.voxalot.com go directly to VM with either no ring or one short one.

3. My enum (e164.org) records are set to forward to sip:nnnnnn@voxalot.com go the same way my DID's are going.

4. Calls to SIPBroker gateways followed by *010xxxxxx go the same way also.

I have two VSP accounts registered on my VoXalot account, calls to these DID's come straight through.

Calls to 500 (VM) and 600 (latency test) all work correctly.

Outbound calls through several suppliers work correctly.

I am using a PAP2-NA the setup of which I have checked against the ATA tutorial and all seems well.

Any good ideas?

usera 07-03-2007 07:21 PM

I find this to be a major problem depending on your provider. I find gizmoproject call in number and affiliated services do not work too well with voxalot but that's just my experience.
First thing to do however is check your firewall or change your router if it occurs on all your providers.


All times are GMT. The time now is 09:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.