Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Keep having dial tone while calling (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=1610)

maartenvr 05-21-2007 10:32 AM

Keep having dial tone while calling
 
Voxalot worked fine. But suddenly when i pick up the phone, and try to call i keep getting a dial tone, the tone does not change after putting in the number.
Is this a problem with eu.voxalot.com, or something different? Any suggestions?

martin 05-21-2007 10:59 AM

Quote:

Originally Posted by maartenvr (Post 9048)
Voxalot worked fine. But suddenly when i pick up the phone, and try to call i keep getting a dial tone, the tone does not change after putting in the number.
Is this a problem with eu.voxalot.com, or something different? Any suggestions?

There is a problem with your device. The call does not reach Voxalot until after you dial not while you dial.

v164 05-21-2007 11:03 AM

Quote:

Originally Posted by maartenvr (Post 9048)
Voxalot worked fine. But suddenly when i pick up the phone, and try to call i keep getting a dial tone, the tone does not change after putting in the number.

Are you sure it's not a tone dial (DTMF) versus pulse dial issue?

Some ATAs (and some PSTN telephone exchanges, in some countries) will ignore DTMF if set for pulse (decadic) dialing.

maartenvr 05-21-2007 01:34 PM

fixed it
 
I fixed the issue by resetting the modem. Should have tried that in advance though...
Thanks for your help...


All times are GMT. The time now is 09:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.