Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   FUP exceeded after reconfiguration ATA (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=4077)

g00fy 06-10-2009 07:49 AM

FUP exceeded after reconfiguration ATA
 
Yesterday I had to reconfigure my ATA. All settings are the same and I kept the same IP address. But all of a sudden I get FUP exceeded messages from SMS-discount when dialing free destinations.

Has Voxalot changed ip addresses with the new eu-cluster? And could it be that came effective when registering again on my Voxalot account? Or is there something else that could have caused this?

Any ideas on how to repair this?

Regards,

Emile.

martin 06-10-2009 09:32 AM

IP addresses have not changed. However, there is a new EU proxy. It could be that Betamax need to add this proxy to their "whitelist".

I will send a PM to one of their reps and ask the question.

g00fy 06-10-2009 09:42 AM

I see that my device is registered to *010<member-id>@194.110.67.221. Before that was *010<member-id@85.17.19.195 I believe?

Could that be it?

Thank you for looking in to it, Martin!

martin 06-10-2009 09:45 AM

Quote:

Originally Posted by g00fy (Post 23503)
I see that my device is registered to *010<member-id>@194.110.67.221. Before that was *010<member-id@85.17.19.195 I believe?

Could that be it?

Thank you for looking in to it, Martin!

Yes that is the new proxy. I will advise when I get a reply.

g00fy 06-10-2009 09:58 AM

Switching to the us-cluster makes the FUP exceeded messages disappear. So I think adding the new eu-cluster to the betamax whitelist (didn't even know that there was one :-)) will work.

I will wait on your answer before switching back.

Thanks again!

zoemcalister 06-10-2009 12:25 PM

all free destinations show FUP exceedence
 
Hope the problem's resolved soon.
Every single Betamax call (all clones) is charged at this moment..
Thanks!

martin 06-10-2009 01:08 PM

Quote:

Originally Posted by zoemcalister (Post 23509)
Hope the problem's resolved soon.
Every single Betamax call (all clones) is charged at this moment..
Thanks!

Mail has been sent. Awaiting a response.

g00fy 06-16-2009 11:06 AM

Is this being solved yet? I still use the US-server now, but would like to switch back when there is no FUP-problem anymore...

boatman 06-16-2009 02:46 PM

Quote:

Originally Posted by g00fy (Post 23503)
I see that my device is registered to *010<member-id>@194.110.67.221. Before that was *010<member-id@85.17.19.195 I believe?

As a temporary solution you can try proxy01.eu1.voxalot.com (without DNS SRV). This may work better for you than using one of the two US proxies.

proxy01.eu1.voxalot.com = 85.17.19.194
proxy02.eu1.voxalot.com = 194.110.67.221

fuzzuy 06-17-2009 12:49 AM

Hello,

I am facing the same issue here i have lot's of free days in my betamax account but now getting charge for every call to FUP while using PBXES does any one has any solution for this any help is apprecated thanks


All times are GMT. The time now is 05:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.