Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   tpad (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=965)

shezad 01-31-2007 08:54 AM

tpad
 
Hi Martin

There is a new voip company out www.tpad.com they have a good system where they have over 40 local numbers for inncomming, and a tape says type you number, and then when you type the tpad number your phone will call.

I have added the sip.tpad.com to sipbroker.com, but when i register my linksys adapter with tpad it is working fine on calling out and reciving. But when i use voxalot im getting problem on reciving, even when it says registered there. I can call out using voxalot fine.

My account number is 990910

MGifos 01-31-2007 10:21 AM

I am sure that Tpad offer other good features, but the one that you describe can be matched by the SIPBroker local PSTN numbers that allow access to many VoIP provider numbers, not just one like Tpad. VoXaLot works directly with SIP Broker.
http://www.sipbroker.com/sipbroker/action/pstnNumbers

Mesmer 03-12-2007 03:23 AM

Quote:

Originally Posted by MGifos (Post 5140)
I am sure that Tpad offer other good features, but the one that you describe can be matched by the SIPBroker local PSTN numbers that allow access to many VoIP provider numbers, not just one like Tpad. VoXaLot works directly with SIP Broker.
http://www.sipbroker.com/sipbroker/action/pstnNumbers

Tpad offers incoming PSTN access numbers in several countries that currently aren't available via SIP Broker such as Cyprus and the Indian sub continent.

andy 03-12-2007 09:43 AM

It's a pity they had to spoil it in UK by using an 0870 access number

wwwtpadcom 03-18-2007 10:21 PM

The UK Number will be changed soon, it was just a test to see what impact it had.


All times are GMT. The time now is 10:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.