Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   VoXaLot Service Upgrade (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=915)

martin 01-22-2007 01:49 AM

VoXaLot Service Upgrade
 
The service will be unavailable for the next 10mins while we upgrade our servers.

Apologies for any inconvenience.

martin 01-22-2007 02:23 AM

Service is back up. Please read our RELEASE NOTES

While waiting for the release notes please note that dialling other voxalot members now requires a leading *010

e.g. Dialling VoXaLot member 123456 is now *010123456

Services numbers now also have a leading *

e.g. Dialling echo test is now *600

Please also register your ATAs/Devices/Phones to our new addresses:

us.voxalot.com <- U.S. Cluster
au.voxalot.com <- Australian Cluster

Official release notes to come.

Thanks.

usf 01-22-2007 03:20 AM

I just dial 600 and it is not working. I just try to post it here.
:D
thanks your info.

martin 01-22-2007 04:04 AM

Please read my post above.

Quote:

dialling other voxalot members now requires a leading *010

e.g. Dialling VoXaLot member 123456 is now *010123456

Services numbers now also have a leading *

e.g. Dialling echo test is now *600

Ron 01-22-2007 04:09 AM

Martin,

None of my provider registrations have returned since the service upgrade. They're all still listed as '-', as if I have them set to NO.

Ron

martin 01-22-2007 04:21 AM

Thanks Ron. Please check again within the next few minutes and let us know if it is now ok?

Ron 01-22-2007 05:17 AM

Martin,

Everything looks good now.

Thanks.

Ron

Oigle05 01-22-2007 06:20 AM

Martin, I can't get anywhere dialling *010 before another V number or *600 either. Just get nothing.

O

martin 01-22-2007 06:25 AM

Check your device dial plan to make sure that it is allowing * numbers through to VoXaLot.

If *600 is not working then this is where I would look first.

Oigle05 01-22-2007 06:33 AM

Martin, I have a Netcomm V300 which doesn't have dial plans. This is the whole reason I went to VoXaLoT in the first place.
O


All times are GMT. The time now is 08:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.