Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   SIP Broker Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Does EziDial work? If yes, how ? (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=7338)

kapetr 06-20-2011 07:51 AM

Does EziDial work? If yes, how ?
 
Hello,

I try to test "ring in" to my SIP account.

I have give also my SIP uri at EziDial:

SIPBroker - EziDial

click dial -> the site says: "Call to *010600 has been initiated."

But I get no incoming call to my SIP account.

FYI: my sip account is working - I can callout (e.g. to sip:*010600@sipbroker.com) and incoming calls goes in too (from other sip phones in Internet).

So - what is with EziDial ? It should call my SIP account and connect it with the ECHO test.

--kapetr

padboll 07-23-2011 03:06 PM

Indeed, it seems broken...
But it has been working a while ago, I often used it.


All times are GMT. The time now is 01:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.