Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (https://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (https://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Doing something wrong (https://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=4658)

asteele 01-02-2010 10:27 AM

Doing something wrong
 
I need to find out what the Host is for Callcentric I can not get my Linksys SPA921 to work unless I enter my Callcentric info direct trying yo use the call provider with voxalot since I paid for it. Help Please

Thanks in Advance

kendid 01-03-2010 12:12 PM

For host I'm just using callcentric.com (I also have this under "From Domain" [under advanced]

I'm putting my username in both "From User" (under advanced) and under username

Hope that helps...

green 01-03-2010 12:49 PM

Quote:

Originally Posted by asteele (Post 26313)
I need to find out what the Host is for Callcentric

There is no need to find, just check with Callcentric: Generic / Other Device configuration

They are not mentioning the port number there but if we will perform a DNS lookup we will see their listen port as well:


Code:

C:\>nslookup -q=srv _sip._udp.callcentric.com
Server:  gw
Address:  192.168.5.1

Non-authoritative answer:
_sip._udp.callcentric.com      SRV service location:
          priority      = 20
          weight        = 0
          port          = 5080
          svr hostname  = alpha1.callcentric.com

...

I suppose that Voxalot will perform the SRV lookup automatically so you don't need to worry about the non-standard port number.


All times are GMT. The time now is 01:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.