PDA

View Full Version : CID Problem with Providers


xisdn
07-03-2006, 11:30 AM
Hello,

I have a voxalot acct that register to a messagenet.it provider.

When somebody calls my messagenet DID I get the call routed correctly to my voxalot acct but the CID get messed up: the number is passed in the name field and the number field contain the string "blah".

If i register my ata directly to messagenet the CID works correctly.

I don't have this problem with the IpKall DID that fw to the same voxalot acct.

It would be great if you could pass (when in doubt) the same number also in the CID number flag instead of passing the string "blah".

Thanks,
Sandro

martin
07-03-2006, 12:40 PM
Please try now

xisdn
07-03-2006, 01:04 PM
It was better earlier, now I don't get any CID information on the phone!!

xisdn
07-03-2006, 06:11 PM
right now I get a CID like this:

"12345678" (blah@sipbroker.com)

to work correctly it should be:

"blah" (12345678@sipbroker.com)

or even better:

"Unknow Name" (12345678@sipbroker.com)

manula
07-04-2006, 05:07 PM
same here,
I also get the Blah caller ID with messagenet...

xisdn
07-05-2006, 09:11 PM
Same CID problem with sipgate.de

Please Martin let us know if we can do more tests.

Ciao,
Sandro

martin
07-10-2006, 12:43 PM
Hello,

We havr made a fix for this problem. Please check.

MarkosJal
07-13-2006, 06:08 AM
I have one other suggestion, and that is for ENUM calls...

ENUM calkls always show the SIPBroker number, since a PSTN number is actually being dialed, it would be more useful if sipbroker passed the caller ID info.

xisdn
07-15-2006, 11:54 AM
Hello,

We havr made a fix for this problem. Please check.

Works like a charm ... with messagenet.it and sipgate.de!!!

Thanks Martin.

Great work guys!