Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-17-2009, 10:23 PM   #11
dinky
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
dinky is on a distinguished road
Default no ring on outbound calls

I've also got this problem, what can be done to fix it? I'm using Ace Communications for my service (Australian Voip Provider that uses Engin for their upstream provider), and works fine using them directly. But when I route calls through Voxalot on my Android phone using Sipdroid, I get the same problems as above... can call others, can hear them fine, but no ringing dial tones...

Love to find a fix, as otherwise this service works great. I've got a paid account so I can access incoming calls. Cheers.

~dinky
dinky is offline   Reply With Quote
Unread 12-21-2009, 01:14 AM   #12
dinky
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
dinky is on a distinguished road
Default

Bump! I'm wondering the same thing.
dinky is offline   Reply With Quote
Unread 12-21-2009, 12:48 PM   #13
gabbar.singh
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 22
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
gabbar.singh is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by 130166 View Post
Which Siemens? There seems to be a bug in newest firmware.
"Removing the G.722 Codec from the list of available Codes for all Betamax accounts should solve the problem.
"
(see Siemens S450 IP info + ervaringen - Internetproviders en Hosting - GoT
and here
Siemens Gigaset S685 IP - gigaset blog - finest communications gadgets & design)
I am using Gigaset S685IP and I can confirm it works even without removing g.722 Codec.
gabbar.singh is offline   Reply With Quote
Unread 10-18-2010, 02:07 AM   #14
arbello
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
arbello is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to arbello
Default Follow up on - No outgoing ring tone?

Quote:
Originally Posted by 137383 View Post
¡Yes! i have similar issue sometimes using a betamax clone (webcalldirect) i dial, silence and next i hear the voice in the other side of the line.

I feel it's not a problem, i think: "the personan that i called is too near of the phone"

pd: sometimes, sometimes, not always.
The colleague posted "¡Yes! i have similar issue sometimes using a betamax clone (webcalldirect) i dial, silence and next i hear the voice in the other side of the line."

I always face this very same problem reported above using Sipbroker access numbers and dialing Voxalot accounts. It works fine for Voxalot numbers dialed through iNum. Any clue on this matter?
Thanks in advance for any help.
Alexandre
arbello is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
When I ring out all I get is engage tone stevo Voxalot Support 2 02-02-2009 10:46 AM
How to choose provider for outgoing calls? toolio Voxalot Support 1 10-04-2007 01:03 PM
Ring Back Tone Mew Voxalot Support 4 04-11-2007 09:37 AM
Weird ringing tone problem pmerrill Voxalot Support 1 06-01-2006 04:15 AM


All times are GMT. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.