Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-17-2009, 02:24 PM   #1
mgoebel
Senior Member
 
mgoebel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 135
Thanks: 37
Thanked 34 Times in 23 Posts
mgoebel is on a distinguished road
Default Why doesn't ClaroLITE work for me?

Hello fellow Voxalot users,

I switched to Clarolite (¡Exprésate GRATIS con ClaroLITE!) since Tpad switched off it's break in number in Lima and Sipbroker never had one.

Does anybody know about Clarolite? I need it so that my Peruvian friends can call me for the price of a local call.

In Voxalot it shows up as Registered for incoming calls. Nevertheless I cannot receive calls, also when I try to use Clarolite with a softphone.

Maybe I just have to wait for a server actualization? I've signed up only hours ago.

Or is this all crap?
mgoebel is offline   Reply With Quote
Unread 05-17-2009, 03:20 PM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

See http://forum.voxalot.com/sip-broker-...r-gateway.html

Both Bezecom and iNum seem to have a Lima, Peru access number...(and as a VoXalot user you've already got an iNum number...http://forum.voxalot.com/voxalot-sup...nectivity.html)


As for ClaroLite, you attempted this right:
Sip proxy: sf1.clarocom.com
Sip user id: your clarolite CIN account number (7 digits): 1234567
Sip password: whatever password you used to open your clarolite account.

Last edited by emoci; 05-17-2009 at 03:26 PM.
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 05-18-2009, 08:09 AM   #3
mgoebel
Senior Member
 
mgoebel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 135
Thanks: 37
Thanked 34 Times in 23 Posts
mgoebel is on a distinguished road
Default iNum access number in Lima rocks!

Thank you, Emoci,

this was really useful information. My ClaroLITE account never started to work, although I did everything as you told me, but iNum just rocks! I have checked the local iNum access number in Lima and made some calls to my iNum number.

I guess I will give out this number to my friends in Lima, although they now have to dial a very long extension (= my iNum number).

Do you have the SIP credentials of Bezecom? I also signed up with them, but obiously want to use it on my ATA instead of their software.

Thank you for everything!

Markus
mgoebel is offline   Reply With Quote
Unread 05-18-2009, 08:17 PM   #4
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Bezecom Server: bezecom.bezeqint.net

As for ClaroLite, I haven't actually tested it but the settings I posted were suggested by one of the guys on DSLR
emoci is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outgoing calls don't work mschmarck Voxalot Support 4 07-25-2008 08:05 AM
Can this work this way?! andrerio Voxalot Support 2 08-29-2007 06:29 AM
Sticky Topic :: Voip servers that work amroe Voxalot Support 3 10-20-2006 01:18 PM
voxalot web site "webcall back" does not work 554118 Voxalot Support 3 10-16-2006 10:25 AM
Can't get call forward to work??? pmerrill Voxalot Support 2 07-14-2006 03:52 AM


All times are GMT. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.