Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-13-2008, 01:53 PM   #1
flaquadrat
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna, Austria
Posts: 91
Thanks: 29
Thanked 15 Times in 14 Posts
flaquadrat is on a distinguished road
Default InterVoip - new Betamax clone and Voxalot

hallo!

yes i know - betamax is betamax is ... betamax!

intervoip (Intervoip.com - Intervoip start saving on your international calls now!) is new betamax clone with very attractive tariff.

using intervoip via voxalot is not working for me. can you check please what is wrong?

my tests:

1) intervoip proprietary windows client is working well
2) x-lite using proxy sip.intervoip.com port 5060 is working well
3) siemens c 450 ip using proxy sip.intervoip.com is working well

but

4) if i connect to voxalot and try to make call using "voip service provider" intervoip with proxy sip.intervoip.com - the error message is "bussy".
5) changing proxy to sip.voipbuster.com or sip.voipcheap.com with username/password from intervoip.com - all is working well again!

my question is: can you contact intervoip (betamax!) and sort out this problem?

thank you very much!

regards,
fla

Last edited by flaquadrat; 06-13-2008 at 03:54 PM.
flaquadrat is offline   Reply With Quote
Unread 06-13-2008, 05:09 PM   #2
urick
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Moscow, Russia
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
urick is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by flaquadrat View Post
using intervoip via voxalot is not working for me.
for me too (
urick is offline   Reply With Quote
Unread 06-16-2008, 10:32 PM   #3
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Martin or Craig can comment further about contacting BetaMax...

For now if using sip.voipbuster.com or sip.voipcheap.com with the username/password from intervoip.com works, so it can be a temporary solution....

Last edited by emoci; 07-19-2008 at 06:57 PM.
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 07-19-2008, 06:47 PM   #4
fourcc
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fourcc is on a distinguished road
Default

thx emoci, it works!
fourcc is offline   Reply With Quote
Unread 07-20-2008, 04:07 AM   #5
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

I tested Intervoip today and it seems to be working quite well after waiting about 15 minutes or so for the Betamax servers to update the records.
The call records are still not showing correctly on the account page.
It seems that the web interface/service is not fully set up yet, though calling does work well.

I tried the following Voice Service Provider settings in Advanced mode :

Provider Name : Intervoip (whatever)
From User : Verified Phone Number as one continuous string in the form of [Country Code + Area Code + Number] without + or 00 at the front (Eg. 16171234567)
From Domain : sip.intervoip.com
Username : Intervoip Log-In UserID
Codecs : ulaw;alaw;g729
Host : sip.intervoip.com
Port : 5060
Active : Yes
SIP Register : No
Optimize Audio Path : No

Outgoing calls will show the verified number as Caller ID.
Note that I only tested Intervoip in unregistered mode.
kurun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iphone + fring + voxalot (+ betamax) flaquadrat Voxalot General 2 05-28-2008 09:51 PM
i have a problem in voxalot amroe Voxalot Support 2 04-06-2007 04:46 PM


All times are GMT. The time now is 01:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.