Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Site Related > Site Information and Administration

Site Information and Administration Post your site related questions and requests here.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-21-2008, 05:59 AM   #11
Stoker
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Stoker is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Stoker
Default

My previous replies were deleted by the system because they were perceived as spam. After several attempts, I realized that trying to embed the link to the FAQ in my reply was the cause. False positives are tricky little beggers.
Stoker is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Stoker For This Useful Post:
emoci (12-21-2008)
Unread 12-27-2008, 08:23 PM   #12
vikasintl
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vikasintl is on a distinguished road
Question Hi it says person you trying to call is unavailable

Quote:
Originally Posted by Stoker View Post
I've edited the FAQ to include port 5060 in the proxy address. Thanks again boatman!
I have some problem checking voice mail on x-lite version 3.0 build 47546
when ever I dial *500 or *600 it says person you are calling is unavailable.

Also note that when ever I choose "register with domain and receive incoming calls" it says registration error but If I don't choose to register with domain and receiving incoming call" it registers and ready.

under sip settings
I have put us.voxalot.com as domain and
us.voxalot.com:5060 as proxy

also dialing plan is #1\a\a.T;match=1;prestrip=2;

can you tell me what is wrong in my configuration?
vikasintl is offline   Reply With Quote
Unread 12-28-2008, 09:19 PM   #13
Stoker
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Stoker is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Stoker
Default

Hi vikasintl,

I sure wish I had an answer for you, but I don't see anything wrong with your setup.

You're using the same version of x-lite as me; same domain, proxy, and dialplan. In the Properties / Voicemail tab I have the "Number to dial for checking voicemail" set to
sip:*500@voxalot.com, but that shouldn't matter if you're dialing *500 directly.

The only thing I can think of is that it might be a firewall issue, but I'm no expert with those.

Good luck,
Stoker
Stoker is offline   Reply With Quote
Unread 12-28-2008, 10:29 PM   #14
boatman
Senior Member
 
boatman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oregon, USA
Posts: 365
Thanks: 17
Thanked 77 Times in 64 Posts
boatman is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by vikasintl View Post
under sip settings
I have put us.voxalot.com as domain and
us.voxalot.com:5060 as proxy
Have you tried "Domain: voxalot.com:5060" instead of "Domain: us.voxalot.com" ?
boatman is offline   Reply With Quote
Unread 01-01-2009, 01:34 PM   #15
sleek
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 54
Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
sleek is on a distinguished road
Default

On a Grandstream HT-502 ATA voicemail does not work for me as well. The IVR returns "Login incorrect".

I thought it has something to do with DTMF, because from Eyebeam softphone I'm able to authenticate and hear the actual messages but not from my ATA.

However I dialed from my ATA *645904 a mosuelike.org echo test and when the IVR requested option 1 for an echo testing the system accepted my choice, again this is from my ATA. Could it be possible this 'issue' to be originating from your servers?
sleek is offline   Reply With Quote
Unread 01-05-2009, 10:32 AM   #16
sleek
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 54
Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
sleek is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by sleek View Post
On a Grandstream HT-502 ATA voicemail does not work for me as well. The IVR returns "Login incorrect".

I thought it has something to do with DTMF, because from Eyebeam softphone I'm able to authenticate and hear the actual messages but not from my ATA.

However I dialed from my ATA *645904 a mosuelike.org echo test and when the IVR requested option 1 for an echo testing the system accepted my choice, again this is from my ATA. Could it be possible this 'issue' to be originating from your servers?
Fixed after disabling DTMF via SIP INFO
sleek is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sleek For This Useful Post:
kurun (01-05-2009)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speed Dial is not working richard99 Voxalot Support 3 09-02-2008 04:40 PM
Web CallBack not working druids Voxalot Support 0 05-13-2008 01:41 PM
VoxCallMe/Betamax not working trottm Voxalot Support 6 04-30-2007 08:26 PM
VoXaLot stopped working two days ago ymhee_bcex Voxalot Support 2 03-12-2007 09:59 PM
Voxalot incoming not working RDP Voxalot Support 34 11-18-2006 12:16 PM


All times are GMT. The time now is 04:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.