Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 10-05-2006, 06:26 AM   #1
manula
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
manula is on a distinguished road
Default Failed status for FWD and Sipgate.de

Hello,

has anyone experienced providers registration failures since the upgrade?
It might be a coincidence, but since the upgrade my voxalot account cannot register with FWD and sipgate.de. Getting "failed" as the status message.

They both worked fine before the upgrade. Naturally both providers might be having their own issues, but it's unlikely for both to be not working.

Anyone experiencing this?

Cheers
manula is offline   Reply With Quote
Unread 10-05-2006, 07:07 AM   #2
Ron
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 447
Thanks: 4
Thanked 8 Times in 8 Posts
Ron will become famous soon enough
Default

About 28% of the FWD registrations from VoXaLot are currently in a 'Failed' status (I'm also in this group). It's not clear at this time whether FWD had an outage which caused this or if something else is the cause. VoXaLot has its next registration cycle in about three hours and Martin will be monitoring its progress. Hopefully FWD registrations will be back in business one way or another shortly thereafter.

I have no information regarding sipgate.de.

Ron
Ron is offline   Reply With Quote
Unread 10-05-2006, 08:19 AM   #3
slapdash
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
slapdash is on a distinguished road
Default

I signed up with voxalot just before the server upgrade, and ticked the register box. I found that I was shown as off line with sipgate.co.uk, but could still make calls (these weren't registered on sipgate's call log - but I was still charged). Since the upgrade I am shown as online, registered with a voxalot device type. Maybe you could ask sipgate why .co.uk registers voxalot, but not .de

Thanks to all at voxalot for all the hard work. I found it very easy to set up.
slapdash is offline   Reply With Quote
Unread 10-05-2006, 08:49 AM   #4
ptruman
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 94
Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
ptruman is on a distinguished road
Default

I have three providers set, inc. Sipgate UK and FWD - they are registered, but my friends private Asterisk box is showing Not Registered - but he can see me registered on his end...

(and I can send/make calls)

I cannot currently register my SPA3102 with Voxalot however?!
ptruman is offline   Reply With Quote
Unread 10-05-2006, 12:28 PM   #5
amroe
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Holy Land
Posts: 125
Thanks: 12
Thanked 24 Times in 9 Posts
amroe is on a distinguished road
Send a message via ICQ to amroe Send a message via AIM to amroe Send a message via MSN to amroe Send a message via Yahoo to amroe Send a message via Skype™ to amroe
Smile SipGate

hello guys , i have three provider in my list twi is working while the third isnt the two are VoipBuster and FWD , the third is SipGate.uk can anyone post his sipgate registration so i can follow it ...
amroe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.