Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot General

Voxalot General Voxalot discussion, tips, tricks and suggestions. Talk about them here.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 10-24-2007, 08:52 PM   #1
bpere
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Brussels, Belgium
Posts: 21
Thanks: 9
Thanked 5 Times in 4 Posts
bpere is on a distinguished road
Default Belgacom iTalk

Has anyone been able to configure Belgacom's iTalk service to work with voxalot? Thanks in advance for any hints on the configuration parameters.
bpere is offline   Reply With Quote
Unread 10-26-2007, 08:26 AM   #2
JeFFJuH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 193
Thanks: 24
Thanked 25 Times in 20 Posts
JeFFJuH will become famous soon enough
Default

I do not have any experience with that service, but you can try this:



Let me know if it works.

/ Jeffrey
JeFFJuH is offline   Reply With Quote
Unread 10-26-2007, 11:20 AM   #3
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

Op Belgacom site:

Indien u beslist om een niet-Belgacom compatibele modem te gebruiken voor de Belgacom I-Talk dienst, dan heeft u de volgende informatie nodig om deze dienst te installeren:
-DNS: voip.belgacom.be
-Port: 5060
-User Name: uw I-Talk telefoonnummer voorafgaand door een u
(U verandert het eerste cijfer (de 0) door een u.
Dus voor het telefoonnummer: 056/24 56 87 is de username: u56245687).
-Codec 711a

U geniet echter niet van de vele voordelen die u krijgt als u voor een Belgacom compatibele modem kiest. Voor meer info: klik hier.
130166 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 130166 For This Useful Post:
JeFFJuH (10-26-2007)
Unread 10-27-2007, 05:20 PM   #4
bpere
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Brussels, Belgium
Posts: 21
Thanks: 9
Thanked 5 Times in 4 Posts
bpere is on a distinguished road
Default It works

I finally got it to work, thanks for those who posted replies to this thread.

However, after several tests, it tuns out you need to go into advanced mode and put the actual phone number as the "From User" field.

This is a momentous occasion, as I ported my landline to VoIP, therefore no more PSTN in my house
bpere is offline   Reply With Quote
Unread 11-20-2007, 02:32 PM   #5
occamsrazor
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
occamsrazor is on a distinguished road
Default

Not directly related but seeing as there aren't many Belgium threads... I have used the Belgium provider 3Stars and have been very happy with the service and pricing. Just in case.
occamsrazor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.