Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-04-2007, 06:52 PM   #1
richard99
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Indiana, USA
Posts: 166
Thanks: 14
Thanked 22 Times in 19 Posts
richard99 is on a distinguished road
Default Can not receive Call Voxalot (Busy tone)

Hi Martin

Incoming call on voxalot and sip call forwarding not working, on both getting busy tone. It was Ok till yesterday.

Thanks

Last edited by richard99; 05-04-2007 at 07:16 PM.
richard99 is offline   Reply With Quote
Unread 05-04-2007, 10:12 PM   #2
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

Same here... when I call another voxalot user, get a few seconds of "nothing", then a busy tone.

Any help appreciated.
I'm calling from voxalot 299036 to voxalot 441298.

Best wishes,
-Santiago

voxalot: 299036
FWD: 299036
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 05-04-2007, 10:29 PM   #3
ctylor
 
ctylor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Vancouver, BC
Posts: 296
Thanks: 94
Thanked 53 Times in 27 Posts
ctylor will become famous soon enough
Default

NAT/router problems?

richard99: What device are you using? Are your settings good? Did your router change? What happens if you use an X-lite softphone with your Voxalot information, does it work then?

stezanos: Has it ever worked? What device are you using and are your settings good? Can you reach the *500 VM and the *600 echo test at least?
ctylor is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2007, 03:38 AM   #4
richard99
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Indiana, USA
Posts: 166
Thanks: 14
Thanked 22 Times in 19 Posts
richard99 is on a distinguished road
Default Incoming busy tone

Echo test *600 and VM *500 are working fine. All outgoing call have absolutely no problem. But for incomming calls to Voxalot (url sip calls), sipnumber registred to voxalot and call to FWD are not working in sense that other party get busy tone.

Last edited by richard99; 05-05-2007 at 03:41 AM.
richard99 is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2007, 03:57 AM   #5
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

Ctylor: yes, it worked.

It's not my device, I'll ask them to test those numbers. It's a family device, half way across the world.

Hint: Having SAME problem with FWD in the other line (line 2). Voxalot on line 1.

It used to work well, actually VERY well.

Calls can be placed from there, but they cannot receive.

Regards,
Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2007, 03:58 AM   #6
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

EXACTLY same problem as Richard99.

Voxalot on line 1
FWD on line 2.

Everything used to work perfectly well, and it's failing now.

Can place calls from the device (both on voxalot and FWD) but cannot receive.

Thanks,
Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2007, 11:17 AM   #7
richard99
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Indiana, USA
Posts: 166
Thanks: 14
Thanked 22 Times in 19 Posts
richard99 is on a distinguished road
Unhappy Busy tone for Incoming

Hi Martin,

Problem is still contineou and getting busy tone to recevie call on Voxalot, either calling uisng sip broker PSTN number and then *010 xxxxxx or call forwarding to sip:xxxxxx@voxalot.com. In both case caller getting busy tone.

Thanks
richard99 is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2007, 01:03 PM   #8
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by richard99 View Post
Hi Martin,

Problem is still contineou and getting busy tone to recevie call on Voxalot, either calling uisng sip broker PSTN number and then *010 xxxxxx or call forwarding to sip:xxxxxx@voxalot.com. In both case caller getting busy tone.

Thanks
Hi Richard,

Might sound like a weird question, but in the dial plan test field, when you enter your Voxalot extension xxxxxx does it match one of your dial plan entries?

If so, please disable the corresponding rules (set active=No) and confirm if that fixes the problem.

This is not the permanent fix however it will verify an assumption re: your problem.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 05-05-2007, 04:21 PM   #9
richard99
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Indiana, USA
Posts: 166
Thanks: 14
Thanked 22 Times in 19 Posts
richard99 is on a distinguished road
Thumbs up Working now

Martin
Well, now working. I de-activated all dial plan and re-activated again. That apprently fix the problem.

But no logic, before I repoted the problem I was calling Sip pstn number for chicago 1-312-205-6444 and then using *010xxxxxx.

Once again thanks for your support and quick feed back
richard99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to richard99 For This Useful Post:
martin (05-05-2007)
Unread 05-05-2007, 05:49 PM   #10
stezanos
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
stezanos is on a distinguished road
Default

Hi Martin and Richard,

Dismiss my previous message, finally after testing a zillion things, I found it was the NETWORK PLUG which was crap!!!!

First thing to test should have been that!
Everything working perfectly right now.

Regards,
Santiago
stezanos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
No busy tone with Betamax via Voxalot tomblandford Voxalot Support 5 04-18-2007 10:03 AM
Call Quality and Voxalot shibukraj Voxalot Support 1 12-01-2006 03:39 AM
What am I doing wrong here? code- Voxalot Support 16 10-20-2006 05:12 PM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 01:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.