Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-30-2007, 03:09 PM   #1
advant
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
advant is on a distinguished road
Default Speed dial question

Is there any way I could add a domain name as the SIP URI? I would like to configure speed dial for Direct IP to IP calling. I have a domain name that looks like xxxx.dyndns.org. I know sip:xxxx.dydns.org:5060 will work because I have tried using that with IPtel. However, when I go to configure the speed dial from Voxalot I find that it doesn't want to accept anything without an "@" symbol. Is there any way to work around this?

Thanks a lot.
advant is offline   Reply With Quote
Unread 05-30-2007, 04:38 PM   #2
flaquadrat
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna, Austria
Posts: 91
Thanks: 29
Thanked 15 Times in 14 Posts
flaquadrat is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by advant View Post
Is there any way I could add a domain name as the SIP URI? I would like to configure speed dial for Direct IP to IP calling. I have a domain name that looks like xxxx.dyndns.org. I know sip:xxxx.dydns.org:5060 will work because I have tried using that with IPtel. However, when I go to configure the speed dial from Voxalot I find that it doesn't want to accept anything without an "@" symbol. Is there any way to work around this?

Thanks a lot.
hallo advant!
did you try with sip:@xxxx.dydns.org.
i tested this configuation with my "c450 ip" - and it works for me.
the "full" syntax is "sip:<userid>@host". i do not have "userid" so i left <userid> empty.

regards
fla
flaquadrat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems accessing Voxalot Speed Dial Jay Voxalot Support 10 11-26-2007 09:08 AM
dial plan for ** won't get you speed dial d85551 Voxalot Support 0 11-30-2006 12:00 PM
Idea for unlimited easy speed dial raphoumail Voxalot Support 5 10-12-2006 05:48 PM
* in ata = speed dial muzzza Voxalot Support 11 08-27-2006 09:36 PM
Speed dial - Something wrong Vegetus Voxalot Support 14 08-03-2006 02:35 AM


All times are GMT. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.