Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-07-2007, 05:02 PM   #1
ahmed24
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ahmed24 is on a distinguished road
Default problem using voxalot using hardware but works with softphone xlite

hello,

I am new to voxalot. I've been using sipgate.co.uk as my main provider on a netgear TA612V. I have a incoming phone number on sipgate and I've also been using VoipCheap.com on the same hardware. I've never had problems with them.

I've registered with voxalot and setup my hardware with the voxalot details as instructed. I've added my sipgate and voipcheap accounts in the provider section. It's displaying as registered.

Now the problem i am having is that when i configure my netgear TA612V with the voxalot details, the TA612V successfully registers and displays the registration state as successful. I get a dialtone on my phone. However, i am not able to make calls via the DialPlan that i've configured. And the same goes for receiving phone calls. When i call my number from my mobile it goes straight to the voxalot voicemail service.

The problem is not the way i configured my voxalot and dial plans because, i configured xlite software with the exact same voxalot details and i am able to receive calls on my sipgate number as well as make calls through the dial plan i've configured which uses voipcheap..

i dont know what is going wrong. there seems to be something wrong with the hardware configuration, because the xlite works fine.

can anyone please advise me on possible solutions to this problem. The problems cannot be with port forwarding either as it works directly with those providers. I've got port 1-65534 forwarding to the TA612V.

Any advice would be very much appreciated.

Many thanks
ahmed24 is offline   Reply With Quote
Unread 01-07-2007, 11:59 PM   #2
ahmed24
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ahmed24 is on a distinguished road
Default

i've sorted the problem. it seems that in the netgear TA612V my telephone number and username must be the same as my voxalot account. I had my sipgate telephone number in the telephone number setting and that's why it wasnt working.
ahmed24 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Problem with SipGate & Voxalot occamsrazor Voxalot Support 14 03-15-2007 01:58 PM
Is any Problem with Voxalot Service now? shibukraj Voxalot Support 8 11-05-2006 07:07 PM
SPA3K / Voice Mail Problem BJReplay Voxalot Support 3 07-05-2006 09:09 AM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.