Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 03-31-2011, 04:19 AM   #1
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Question Outbound Calls via PBXes.com Not Working

I configured a PBXes.org extension as my voxalot.com VSP. I am SIP-registering with PBXes.org.

I am running a X-Lite softphone, and logging into voxalot.com. I am able to successfully dialout to SIP URIs, and dial the *600 echo test.

I am able to receive inbound calls to my X-Lite softphone. However, I cannot make outbound PSTN calls from the softphone. I get the "call cannot be made" message.

As a test, I tried a voxalot.com web call, dialing two PSTN numbers. Both ends of the call were placed / received successfully, via PBXes.org, using my dial plan -- which is "_nxxnxxxxxx".

Any idea what is going on?

Thanks,

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Unread 03-31-2011, 02:12 PM   #2
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Default

Can anyone provide any advice on this issue? I have the same problem with I use my "real" VSP as a SIP inbound and outbound server. I.e., I can't make outbound calls, but inbound works fine.

At least tell me how to troubleshoot the problem...

Thanks,

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Unread 04-01-2011, 03:37 AM   #3
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Default

Could someone tell me the definition of the Voice Server Provider, Advanced Settings fields: "From User" and "From Domain"? I cannot find where they are documented in the Voxalot.com FAQ and tutorial pages.

Thanks,

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Unread 04-01-2011, 09:28 PM   #4
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Default

Where are the voxalot.com tech supports reps?

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Unread 04-02-2011, 07:15 AM   #5
jozef
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 46
Thanks: 30
Thanked 12 Times in 11 Posts
jozef is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by GFPhelps View Post
Could someone tell me the definition of the Voice Server Provider, Advanced Settings fields: "From User" and "From Domain"? I cannot find where they are documented in the Voxalot.com FAQ and tutorial pages.

Thanks,

George
http://forum.voxalot.com/voxalot-sup...html#post33838
jozef is offline   Reply With Quote
Unread 04-02-2011, 02:06 PM   #6
masvil
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 13
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
masvil is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by GFPhelps View Post
Where are the voxalot.com tech supports reps?
I'm a premium member too and I'm waiting some replies too. The only explanation is they have broken keyboards
masvil is offline   Reply With Quote
Unread 04-02-2011, 04:31 PM   #7
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by GFPhelps View Post
Could someone tell me the definition of the Voice Server Provider, Advanced Settings fields: "From User" and "From Domain"? I cannot find where they are documented in the Voxalot.com FAQ and tutorial pages.

Thanks,

George
In general, the "From user" field can be used as the Caller ID or PSTN number as supported by that provider.

For example, Betamax VSPs support the use of a verified PSTN number as the "From user" entry field, in the form of <00+country_code+number> or <country_code+number>.

The "From Domain" field is generally the same as the host field unless specifically directed otherwise by the provider, or can also be left blank.
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 04-06-2011, 01:21 AM   #8
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Default

Is there anyway for me to contact tech support at voxalot.com? To get assitance with an issue? To pay for 15 minutes of someone's time?

Thanks,

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Unread 04-08-2011, 09:50 PM   #9
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Default

The main voxalot.com website indicates "Technical support available on our Support Forum".

Is anyone from voxalot.com tech support available??? How does someone get an issue resolved?

Thanks,

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Unread 04-10-2011, 04:11 PM   #10
GFPhelps
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GFPhelps is on a distinguished road
Default

Is anyone from voxalot.com tech support available??? How does someone get an issue resolved?

Thanks,

George
GFPhelps is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
outbound, pbxes.org, softphone

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
VSP Inbound Working, Outbound Not GFPhelps Voxalot Support 0 03-30-2011 03:37 PM
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
outbound calls being cut-off haceaton Voxalot Support 3 08-16-2007 11:25 PM
Grandstream 286 - No outbound calls! The King Voxalot Support 28 03-12-2007 10:16 AM


All times are GMT. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.