Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot General

Voxalot General Voxalot discussion, tips, tricks and suggestions. Talk about them here.

 
 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Unread 10-06-2008, 02:53 PM   #1
The King
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 63
Thanks: 18
Thanked 4 Times in 4 Posts
The King is on a distinguished road
Default ATA & Softphone, connected simutaneously

I have an ATA connected to voxalot at home, and have tried to set up a softphone at work (so different locations / IP addresses etc).

When I receive a call to my voxalot id the phone connected to my ATA rings, but the softphone at work does not.

If disable the ATA before leaving home then the softphone does ring.

How can I get BOTH to ring.

I have no issues at all making outgoing calls from either phone.
The King is offline   Reply With Quote
Unread 10-06-2008, 05:12 PM   #2
chatalot
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 141
Thanks: 10
Thanked 15 Times in 14 Posts
chatalot is on a distinguished road
Default

I have tried to configure two phones many times but never got it to work reliably. To get it really reliable, you need to be able to configure extensions. You can set up extensions on pbxes but not voxalot. You can set pbxes to register with voxalot aswell as your ATA but I had a problem where pbxes was answering my incoming calls with a message that all circuits are busy. I don't want to switch to pbxes compltely but the lack of features at voxalot keeps making me want to try it. At the moment for me, voxalot have the advantage that they support betamax without exceeding the FUP.

Last edited by chatalot; 10-06-2008 at 05:15 PM.
chatalot is offline   Reply With Quote
Unread 10-06-2008, 05:27 PM   #3
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Which server are you using, us, eu or au...

From experience I can get it to work reliably with multiple devices using the US server, however people have had trouble with the EU or AU server ...
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 10-07-2008, 10:10 AM   #4
The King
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 63
Thanks: 18
Thanked 4 Times in 4 Posts
The King is on a distinguished road
Default

Emoci, I use the us server too, but have had no luck.

I also use mysipswitch, so may try something with that, and setting up two voxalot accounts. That is my best idea.

I.e. have two voxalot accounts, and have incoming calls routed via mysipswitch. Register the ATA with one of the voxalot accounts and the softphone with the other. I will then need to set rules in my sipswitch, whereby incoming calls at certain times of the day are routed to one of the voxalot accounts, whilst to the toehr voxalot account at other times.

That's the only solution I can think of right now that will make this work, as much like chatalot - Voxalot works well for me due to the FUP issues.
The King is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error message: sorry the number you have called cannot be connected please try again gelcom Voxalot Support 13 04-28-2008 01:47 PM
Can't be connected? wsmaal Voxalot Support 1 01-12-2008 03:22 PM
Web callback, connected, but no sound singingwolf Voxalot Support 0 08-15-2006 12:03 PM
connected, but no sound tompoe Voxalot Support 13 08-13-2006 06:44 PM
No Audio / Ring when ATA connected to Router vpsaini Voxalot Support 0 08-01-2006 01:26 PM


All times are GMT. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.