Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-29-2007, 03:43 AM   #1
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default What are your settings for BETAMAX within VoXalot

I have lately noticed there are a few people here successfully using BETAMAX providers (especially those that do not advertise SIP Support) with VoXalot.

If you have a moment, please post how you have setup these providers in VoXalot (the SIP/Host server you are using being the most important part I guess)

This way we'll have a comprehensive list of BetaMax setups.....
emoci is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to emoci For This Useful Post:
chatalot (11-29-2007)
Unread 11-29-2007, 09:01 AM   #2
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

See pictures:
Smsdiscount.com
Or other Betamax hostname or ip

Dialnow:
Warning: higher rates, I read somewhere!
(Usally my Polish flatmate use the Dialnow accesnumber through smsdiscount)(PL mobile Dialnow 5,2ct, smsdiscount 13ct)
Attached Images
File Type: jpg provsmsdiscount.JPG (51.6 KB, 49 views)
File Type: jpg provdialnow.JPG (50.7 KB, 41 views)
130166 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 130166 For This Useful Post:
emoci (11-29-2007)
Unread 11-29-2007, 09:03 AM   #3
casch
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 122
Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
casch is on a distinguished road
Default really needed?

well, there is no mystery about that:

ProvName: VoipDiscount
Username: ****
Codecs:g729;ilbc;gsm;ulaw;alaw
Host:sip.voipdiscount.com
Port: 5060
Active: yes
SIP Register: yes
Optimize Audio Path: No
__________________
Ata: Fritzbox 7270
VoIP: VoipDiscount, VoipCheap, VoXaLot.com
casch is offline   Reply With Quote
Unread 11-29-2007, 04:55 PM   #4
satphoneguy
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 47
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 4 Posts
satphoneguy is on a distinguished road
Default

if anyone has found a way to use nonoh via sip please post. that service has by far the best rates(less even than betamax wholesale) for the places I call
satphoneguy is offline   Reply With Quote
Unread 04-02-2008, 10:50 AM   #5
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

See Nonoh SIP.
130166 is offline   Reply With Quote
Unread 04-02-2008, 08:00 PM   #6
191727
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 74
Thanks: 94
Thanked 6 Times in 6 Posts
191727 is on a distinguished road
Default

do you know any sip settings for calleasy.com ?
191727 is offline   Reply With Quote
Unread 04-03-2008, 04:19 AM   #7
jack9901
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
jack9901 is on a distinguished road
Default

It looks that you can use one setting for any of them as long as the company allows sip call.

User name (Auth ID in Linksys adapter): your user name
From user (User ID in Linksys adapter): your user name or your verified phone number in the Betamax company's software client.
host (Proxy in Linksys adapter): sip.voipbuster.com
From Domain: anything
jack9901 is offline   Reply With Quote
Unread 04-04-2008, 08:55 AM   #8
andy
 
Join Date: Apr 2006
Location: UK
Posts: 218
Thanks: 34
Thanked 22 Times in 19 Posts
andy will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by satphoneguy View Post
if anyone has found a way to use nonoh via sip please post. that service has by far the best rates(less even than betamax wholesale) for the places I call
Note that one or two Betamax brands have different (substantially higher) rates for SIP calls than when made from the PC client. I can't remember if Nonoh is one of these, but something nags in the back of my mind. Maybe Voipraider as well
andy is offline   Reply With Quote
Unread 04-04-2008, 09:38 AM   #9
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

It seems Nonoh have not different rates.(but 200 freeminutes!)
Brands with higher SIP rates, for so far I know:
lowratevoip, voipwise, dialnow, voipraider, calleasy, . . .
130166 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 130166 For This Useful Post:
andy (04-04-2008)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Can't get voice packets to bypass VoXaLot v164 Voxalot Support 35 08-23-2009 10:25 PM
VoXalot provider settings Budgetphone.nl and Voipbuster.com ruudsje Voxalot Support 15 02-05-2008 01:00 PM
VoXaLot not working with PBXes (VoXaLot as an extension of PBXes) wilsonhlacerda Voxalot Support 31 12-09-2007 02:30 PM
Provider Registrations and Call Forwarding - is VoXaLot support really needed? v164 Voxalot Support 2 07-07-2007 05:25 AM


All times are GMT. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.